cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koruzni kruh

clock-img

22.10.2013, 11:32

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

nikoli mi ne uspe... ostale pecem brez problema, ampak koruzni je pa vedno kej narobe: al se totalno drobi, da ga sploh narezat ne morm, al je cist zbit k podplat... vceri je se nekak ratal samo ima okus po kuhani moki (ne znam drugace opisat) skratka ni tak kot un lep majhen hlebcek iz trgovine...

na kulinariki je velik receptov, sam a ma ksna tazga, da ve da je stoprocenten?
al pa saj ksn nasvet...

clock-img

23.10.2013, 21:24

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

kaj je to a noben ne pece kruha doma? no sej je res lazje kupt... user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

24.10.2013, 22:28

clock-img

aknela123

pencil-img

670

kalbota prikliči.
jaz pečem rženi kruh po njegovem receptu (njami), za koruznega je tudi nekaj napisal, ampak še se nisem spravila koruznega pripravljat.

clock-img

25.10.2013, 16:17

clock-img

Matejusska

pencil-img

172


IZVIRNO SPOROČILO: aknela123

kalbota prikliči.
jaz pečem rženi kruh po njegovem receptu (njami), za koruznega je tudi nekaj napisal, ampak še se nisem spravila koruznega pripravljat.



Lahko prosim za recept? user posted image

clock-img

31.10.2013, 11:26

clock-img

aknela123

pencil-img

670

Matejusska
v Google vtipkajte Kalbov kruh in bo ven vrgel tisto stran na Ringaraji, kjer ima opisan postopek in recept :)

clock-img

31.10.2013, 11:37

clock-img

Izabelina

pencil-img

1911

o hvala, je tut za koruzn kruh neki nasvetov...
kako bi pa kalbota sm priklical user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

clock-img

31.10.2013, 11:48

clock-img

mika

pencil-img

6485

skratka ni tak kot un lep majhen hlebcek iz trgovine...



V hlebčku iz trgovine ni niti grama koruzne moke, ampak barvilo, pa malo moke posute po skorji . Pravi koruzni kruh je zbit, sicer odvisno koliko bele moke daš zraven. Jaz ga nikol nisem pekla, ga je pa moja babica in vem kako pravi koruzni kruh izgleda. Tako kot iz trgovine, ne user posted image ....Za recept se bom pozanimala.

clock-img

31.10.2013, 15:41

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Pri koruzni ali pa recimo rženi moki, je pravilo, da moraš dodati ful več vode kot v običajen kruh. hlebček pripravljen za vshajanje mora biti kar precej lepljiv. jaz koruzno, rženo, pirino, ali katero koli drugo moko, vedno mešam še z belo, ampak če pečem koruznega, moram vedno dodati več vode, kot sicer. in mi vedno lepo uspe. je pa res, da vaja dela mojstra in da sem rabila kar lepo kilometrino, da mi zdaj dobro rata user posted image

V kupljenih kruhkih je pa ogromno drugih sestavin, od ejev, do nevemšečesa user posted image  zato ti kupljen kruh zdrži tudi en teden in več, medtem ko domačega moraš kar hitro pojest, čeprav je itak tako dober, da gre za šalo, še preden bi uspel se 'postarat' user posted image

clock-img

31.10.2013, 15:54

clock-img

aknela123

pencil-img

670

dobro mika, no, vsemu hudemu navkljub, kar nam dandanes prodajajo, ti pa vendarle ne verjamem, da v kupljenem koruznem kruhu ni niti grama koruzne moke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem