cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kortikosteroidna krema

clock-img

03.06.2010, 22:23

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Naš malček (21 mesecev) je pred približno enim mesecem dobil po ličkih vneto kožo.Dobila sma antibiotično kremo s katero sma mazala teden dni,da se je okužba umirila,nato sma nadaljevala z Locoidon mazilom pet dni.In po približno treh dneh se mu je začelo na istem mestu spet ponavljati.P. mi je rekla,da naj kar mažema z Locoidonom,da ne bo nič narobe,da včasih mažejo po eno leto!No,in sedaj mažema vsak dan.Če mu kak dan ali dva ne namažem se mu spet naredi nazaj...Na kožne teste sma naročena čez pol leta.Jaz ne vem več,pa ja ni dobro da ga toliko mažem z takšno močno kremo vsak dan in to po obrazu?Ima katera podobne izkušnje z tem mazilom?Hvala

clock-img

03.06.2010, 23:22

clock-img

enisat

pencil-img

67

S kortikosteroidi lahko mažeš največ deset dni, vsaki dan zapored, nato obvezno prenehati.

Zakaj?

Zato, ker s kortikosteroidi zdravimo simptom-znak bolezenskega stanja, NE pa tudi VZROK, ki je pripeljal do le-tega.
Vsem nam pa je prioriteta, da odpravimo vzrok in ne le simptom, torej, če se staje ne izboljša, je potrebno najti vzok.

Kortikosteroidi zelo stanjšajo kožo, saj so zelo močnega delovanja.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

Lv še naprej.

clock-img

04.06.2010, 10:27

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

UF, tudi pri nas so bila vneta lička, hudi ekcemi po obrazu.......

http://www.mojalbum.com/cupko/luka

nam so kortikosteroidne kreme pomagale samo kratkoročno, nam se je celo zgodilo da potem Advantan sploh ni več pomagal, smo potem mogli prešaltat na Afroderm, je bla ista zgodba. Skratka, kortikosteroidi pomagajo samo kratkoročno, ker je tudi pri nas blo tako da je koža bla okej maksimalno dva dni, potem pa je vse izbruhnilo nazaj.

Mi smo se teh hudih ekcemov potem znebili šele z eno posebno kremico, čudežno kremico.

clock-img

04.06.2010, 16:50

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

nam so kortikosteroidne kreme pomagale samo kratkoročno, nam se je celo zgodilo da potem Advantan sploh ni več pomagal, smo potem mogli prešaltat na Afroderm, je bla ista zgodba. Skratka, kortikosteroidi pomagajo samo kratkoročno, ker je tudi pri nas blo tako da je koža bla okej maksimalno dva dni, potem pa je vse izbruhnilo nazaj.

Mi smo se teh hudih ekcemov potem znebili šele z eno posebno kremico, čudežno kremico.

In to je...?

clock-img

04.06.2010, 20:16

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

In to je...?

Žal ni na voljo v sloveniji...........jo nabavljamo v Srbiji, v Beogradu.

clock-img

04.06.2010, 21:27

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Aha,o tej ktemi sem pa že nekaj slišala...

clock-img

05.06.2010, 20:34

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

Ja, jo je že kar nekaj uporabnic tega foruma poskuslo in kolikor mi je znano so vse bile ful zadovoljne. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem