cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

korozija kozarcev

clock-img

25.10.2005, 14:43

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Že nekaj časa nazaj se mi je na kozarcih nabrala korozija (postali so mlečni), pri pranju v pomivalnem stroju user posted image . Sedaj uporabljam čistilo proti koroziji (od Calgonita), da se mi nebi še na ostalih nabralo user posted image .

Zanima me kako na teh kozarcih spravim to stvar ven? user posted image  Ali se to sploh da? user posted image  Ne bi jih glih vrgla stran.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

25.10.2005, 14:48

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Tudi nama se je to zgodilo - in NE, ni nama je uspelo spraviti stran. Zdaj imava te kozarce pač za "doma", ostale pa za goste. Kaj češ?!! Pa sva sprobala vse možno - ne gre dol, če pereš na roke, če daš še enkrat v pomivalni strojuser posted image .

clock-img

25.10.2005, 16:09

clock-img

Anonimen

Obstaja tekoči kisli Calgonit S s katerim se odstranjujejo ostanki apnenca. Uporablja se predvsem za odstranjevanja vodnega kamna za molzno opremo. Vprašaj v kakšni trgovini kot je npr. KGZ SLOGA.

Ali pa poskusi kaj drugega kislega.

Probaš lahko s cillit bangom. Meni je v kopalnici uspelo odstraniti ves vodni akmen s stekla in to brz drgnjenja. S tem da potem, daj obvezno še vsaj 2x prat v pralni stroj pred uporabo.

clock-img

25.10.2005, 18:00

clock-img

sezam

pencil-img

2188

O hvala za idejo. Ta prašek pa poznamna in sploh nisem pomislila nanj. Ko bom šla na obisk k mojim staršem, pa jih bom prosila zanj. Bom sprobala.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 25.10.2005 18:03:43 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

25.10.2005, 18:04

clock-img

Anonimen

Joj pa ne prašek. Kopi si šprico. Ta še naredi penice, ki ko tečejo dol, kar požirajo apnenec. Zdaj imajo v Sparu akcijo. 1l v šprici stane 600 nekaj SIT.

clock-img

12.11.2005, 22:48

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Kupi liter navadnega belega kisa in potopi kozarce vanj za kakšni 2 uri. Je daleč najceneje in 100% učinkovito.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem