cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kopanje

clock-img

17.12.2008, 20:32

clock-img

sneska

pencil-img

86

Kolikokrat na teden in v katerem delu dneva kopate svoje otročičke? A jih vedno namilite?

clock-img

17.12.2008, 20:44

clock-img

melanija

pencil-img

934

¸Jaz sem moje vedno zvečer pred spanjem, in ne nisem jih milila vsakokrat, ko sem jih kopala. Enkrat do dvakrat na teden je čisto dovolj, ker jim mila preveč izsušijo kožo. Sem pa skoraj vedno dodala par kapljic olivnega olja, da so imeli bolj mehko kožo in da ni postala presuha ( da ni bilo potrebno kupovati krem, za suho kožo).

clock-img

17.12.2008, 20:53

clock-img

Anonimen

Kopamo se 2 x tedensko.

clock-img

18.12.2008, 20:03

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Jaz jo kopam 2x tedensko. Namilim jo vedno. Vsak dan je ne kopamo zato, ker bi se ji preveč izsušila koža, pa tudi umazana ni, zato to ni potrebno

clock-img

20.12.2008, 13:38

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Če se le da, ga kopam vsak večer, saj se s tem otroček razvedri in tudi elpo uspava. Namilim ga pa 1x-tedensko, laske pa mu operem 2x na teden zaradi temenc.

clock-img

20.12.2008, 16:10

clock-img

jada

pencil-img

223

Živjo

jaz ga kopam 1 - 2 krat tedensko, laske 1 krat tedensko z milom zaradi temenc, prej pa mu jih zmehčam z mandljevim oljem.

clock-img

21.12.2008, 00:03

clock-img

sneska

pencil-img

86

Melanija, tole z olivnim oljem sem sprobala, pa je res super. A mora biti to lekarniško oljčno olje ali je lahko domače oljčno olje?

Jah, mi se naj bi pa trikrat na teden kopali, po navodilih patronažne - naša se je začela kopati šele, ko je imela 3 kg (odpuščena z 1.600 g) in je kar trajalo, da smo prišli do 3 kg. Ampak takrat, ko naj bi jo kopala, sem bila dostikrat že tako utrujena, da je nisem mogla skopat. Sem pa opazila, da če jo večkrat kopam, bolj uživa, očitno vmes že pozabi, da ji je kopanje všeč. Jokala pa še ni, razen enkrat, ko je bila že očitno zelo lačna.:)

Kaj naredite, če namoči ušesa v vodo? Se je vam, kdaj otroček pokakal ali polulal v vodo? Kaj narediti v takšnem primeru?

LP

Snežna

clock-img

21.12.2008, 00:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

Mi smo našega kopali prav vsak večer. pred tem smo ga pol ure masirali z olivnim oljem, potem v vodo, kožo je imel ves čas naravnost fenomenalno prav zaradi olivnega olja.
to je bil naš večerni obred, ki smo ga ohranili skozi vsa tri leta. ok, masirat se res ne pusti več v celoti, pač pa samo delno....

če se polula v vodo, ni panike. pokakal pa se je samo enkrat, pri dveh letih....smo pač spucali, ga stuširali in to je bilo to.

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem