cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

konfetki za krst

clock-img

11.06.2009, 10:07

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Zanima me, kje v Ljubljani imajo konfete za krst.
Sem gledala na internet, pa so vsi iz MB. Jaz bi pa konfetke rada videla in osebno prevzela - se mi zdi poštnina kr mal draga.

clock-img

01.07.2009, 09:14

clock-img

simonas

pencil-img

887

Kaj pa če se poskusiš dogovorit, da ti kakšnega testnega pošljejo? Poštnine so ponavadi pavšalne in so zato precej drage.

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

clock-img

01.07.2009, 13:34

clock-img

tatly

pencil-img

3949

koliko kaj stanejo konfeti

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

01.07.2009, 14:49

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Če mislite na konfete zavite v til, pa gor kakšen angelček ali podobno, so nekje od 2€ na kos naprej. Oziroma se približujejo 3€ na kos.

clock-img

01.07.2009, 22:12

clock-img

gosenica80

pencil-img

88

če katero zanimajo  konfetki jih znanka  izdeluje.. več informacij  na zs.konfetki so pa za vse priložnosti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem