cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

konfetki ob krstu

clock-img

21.02.2006, 19:39

clock-img

jork

pencil-img

1

Mene pa zanima kje naročiti konfetke za krst? Smo namreč iz NM in nimam pojma. Drugače mi pa ni problem tudi do LJ.Pa še to. Ali ste dale botrom kakšno darilce, tako za spomin?
Lp

clock-img

21.02.2006, 20:25

clock-img

čaki

pencil-img

1009

kaj pa je to? jaz sem tud iz nm in ti lohk pomagam sam res ne vem kaj je
to. glede darila za botre:mi nismo nič dal ne prvič ne drugič, ampak menim da je to ko že cel dan je in
pije na naš račun dost???!!! no mal heca ampak vendar mal recnice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2006, 22:04

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če misliš takšne, kot jih dajejo na porokah, poglej tam, kjer prodajajo poročne stvari

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.02.2006, 11:21

clock-img

Anonimen

http://www.krinolina-sp.si

poleg oblek prodajajo tudi konfete.

ali pa:

http://www.butikbella.com/konfeti.htm

< Sporočilo je popravil neva6 -- 22.2.2006 11:26:24 >

clock-img

26.02.2006, 16:35

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz sem material za konfete samo kupila, konfete sem pa potem sama naredila, ker jih ni bilo tako veliko, saj jih daš le enega na par. Poišči v najbljižji trgovini, kjer prodajajo take stvari.
Botrom pa nismo dali nobenega darilca, zato se nikar ne obremenjuj še s tem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem