cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

konec dojenja in mastitis

clock-img

30.01.2009, 13:58

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Čao punce, midve s mojo 8,5m staro pupiko sma se nehale dojit user posted image , čeprav sma se dojile le še enkrat na dan se je odstavila pred dvema dnevoma. Zdaj pa se bojim, da ne bi kje fasala mastitisa. Študiram, da bi si malo vsak dan izpumpala ali mislite da za to ni potrebe? Mleka sem imela še malo, saj se je bolj cartala kot jedla.

clock-img

30.01.2009, 14:04

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Če se je dojila samo enkrat na dan in si imela malo mleka, ni nobene potrebe po črpanju in tudi strah, da bi dobila mastitis je povsem odveč. Jaz sem isto na koncu dojila še samo 1x na dan in že zaradi tega se mi je količina mleka tako zmanjšala, da ga ni bilo več dovolj, da bi se user posted image  sploh dobro najdela. Ko sva prenehali, nisem imela nobenih problemov.

Drugače pa – svetovalka za dojenje je meni rekla, da je treba mleko črpati samo, če so dojke zelo polne in napete, in še v tem primeru samo toliko, da popusti napetost in nič več. Do tega pa itak pride bolj ali manj samo takrat, ko polno dojiš, zdaj ko je mleka malo, pa se ti to ne bo zgodilo.

Tako da si brez skrbi.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 30.1.2009 14:06:04 >

clock-img

30.01.2009, 14:07

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz si ga nisem stiskala. Se je sama odstavla, zadnje podoje sem mela zjtraj, da je malček povleka spanec.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem