ah, saj ne vem,kje začeti...po parih polomijah, mi je blo že skoraj res vse brezveze...dokler...nisem dobila na netu-bom rekla lahko da-resnega moškega...ampak, res se nebi rada spet opekla....po skoraj pol leta tipkanja me je šele zaprosil za telefonsko-čvekala sva o vsem mogočem-tako, spontano, s pridihom humorja..včasih sem mu kaj pojamrala, včasih on meni...in šele po 1 mesecu, se pravi po 7 mesecih virtualnega poznanstva pristala na zmenku, kjer sva visela celih 6 ur in čvekala naprej in nazaj..in obadva nisva mogla verjeti, da so ure tako hitro minile...sedaj sva bila že na parih zmenkih-o svoji družini govori brez zadržkov, ima 2 sinova govori o svoji sestri, mami, očetu....obnavlja svoj dom in mi je rekel, da bom lahko prišla pogledat...kak dan mi pošlje lahko tudi 10 sms-ov, seveda mu odgovarjam nanje, kaki dan ne..v glavnem...vse ok....na prvem zmenku se nisva poljubila, na drugem le malo.....na četrtem malo bolj in tako dalje....vse dokler nisva pristala pri meni doma in, ker sva pač odrasla pristala med rjuhami...za seks ni on dal pobude, ampak je čakal mene...po prvem seksu mi je naslednji dan poslal kakih ne vem 10 sms,...in do tukaj je vse ok....nekaj pa me vseeno žre-grdo govori o svoji bivši...v bistvu zelo grdo...da jo je bil tako sit, da bi ji npr.razbil gobec in baje se slabo zastopi tudi s svojo sestro, da doma nič nikoli ni storila...., ko sva bila na zadnjem zmenku in je odšel na wc, sem gledala svoj telefon, ko je pač prišel nazaj sem ga pospravila, ko je spet odšel na wc, mi je rekel, da lahko ta čas pokličem lubčka..potem mi je tudi rekel, da jaz veeeliko več visim na netu, kot pa on...včer zvečer mi je poslal sms, ali doma visim, al ga kje žuram...saj ne vem...ali jaz kar nekaj iščem in vidim, a sem že blesava od razočaranj...nočem pa nekoga malo posesivnega-sploh pa ne po 1 mesecu....kaj naj si sploh mislim?
< Sporočilo je popravil buča -- 16.3.2014 19:47:40 >