IZVIRNO SPOROČILO: grisolino
ja gre za starše ki potujejo s kolonijam in otroci seveda .mi smo stari 15 mesecev in me mal skrbi da otrok nau hotu vsega jest kar ti tam dajo...
pa še to a je možnost če eden od staršev ne dobi dopusta da zdravnica napiše kot spremstvo pa da gresta oba starša fajn akera kej ve o tem???
hvala hvala za odgovore res
Kar se tiče hrane, mislim da ne bo težav, se da vse zmenit. Zvečer pa lahko izbiraš mlečni obrok ali navadni.
Glede dopusta oz. bolniške/spremstva pa imam čisto svežo novico. Sem vprašala pediatrinjo in mi je povedala sledeče (je baje klicala na komisijo), v kolikor gre starš z otrokom na rehabilitacijo v bolnico (Soča, Stara Gora...), ti pripada bolniška, v primeru da gre preko društva (Sonček), ne glede na to, da preko razvojne ambulante, pa ti pripada samo spremstvo prvi in zadnji dan.
Jaz sem se zmenila, da mi pediatrinja napiše priporočilo za službo, ker bom formalno koristila letni dopust, sem tud povedala, da gre za spremstvo, vendar formalno ni možno drugače uredit, nikakor pa ni to tisti pravi LD.
< Sporočilo je popravil RMRM -- 18.5.2010 20:18:03 >