cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolikokrat zalivat

clock-img

05.06.2010, 20:06

clock-img

čaki

pencil-img

1009

mene pa zanima kolikokrat je treba zalivat sobne rastline zdaj ko BO  vročina. imamo podstrešnje stanovanje in  je temu primerno toplo. meni namreč vse korenine zgnijejo, ker preveč zalivam. pa pravijo, da mora roža prosit za voda. ja taktar mi pa že user posted image .
torej 1x na teden? 2x na teden?

clock-img

05.06.2010, 20:15

clock-img

ona

pencil-img

3685

Zalivaj po občutku,raje,da je bolj suha zemlja,kot,da stalno zalivaš...najbolje je pozabit na rožice in jih zalivat vsake tolkouser posted image
Jaz nimam teh problemov,pri meni kar kličejo po vodiuser posted image

clock-img

05.06.2010, 20:38

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Men se še kaktus posuši, sem brezupen primer user posted image

clock-img

06.06.2010, 08:39

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

jaz zalijem, ko je zemlja suha. prej ne.

clock-img

06.06.2010, 09:45

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Si pa taka kot moja sestra user posted image . Predvsem zalij MANJ naenkrat. Pa naslednjič, ko zatipaš suho zemljo. Ene rože so tako "prijazne", da same povejo kdaj rabijo vodo - povesijo liste. Večino rož jaz zaliva 1krat tedensko, izjema (od mojih) je ena, ki se sama poveša in vijolica. Kaktus pa zalivam, ko se spomnim (ampak to sigurno ni večkrat kot 1krat mesečno).
Aja - pa če ti voda stoji spodaj v lončku pomeni, da si zalila preveč.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.6.2010 9:46:07 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem