Ko potrebuje mu kupim. in takrat ne gledam na denar, ampak kvaliteto.
če pa vzamem skupaj približno do sedaj koliko je stala zimska garderoba, ki jo nosi, pa smo na okoli 500€. če ne več. pa 1x mesečno v trgovinah za njegove cunje ziher pustim 100€ ali več (vzmaeš 6 bodyev, kakšne nogavice, 2 hlače, 2puloverja, kakšno trenerko, pa pižamco in si že kar na tej cifri). pa se mi ne zdi veliko ampak ko skup vzameš pa ni ravno mačji kašelj, ja...
Kvaliteta: oh in sploh sta Next in No added sugar, Benetton in Soliver, nimam pripomb. H&M, imamo večinoma bodyev, nogavičk, štramplčkov, vse je še danes kot novo. Trenerke ima najboljše adidas, v outletu jih dobim v kompletu za 20€. C&a, mi ne leži, dobro sem mu kupila nekaj bodyev, pa pižamico, pa smo ravno tako ponosili. Za Zaro se strinjam, da ni bog ve kaj, predvsem se hitro spere - govorim o temno rjavi majčki, ki sem jo kupila 14dni nazaj, pa se je po 2pranjih sprala. Okaidi je Ok, ampak imajo tako male cifre, pa največ sem pri njih pustila tam nekje do 6m starosti, potem mi pa kar ne sedejo cunje. nikakor jih ne morem kombinirat. ok, razen hozarc, tiste njihove so zakon V marks&Spencerju ponavadi kupim bodye v kompletu 6kom, ampak je res težko naletet, da majo točno Ožbejevo cifro. pa pižamice imajo kvalitetne.
< Sporočilo je popravil Strawberrie Cherrie -- 5.1.2008 15:33:18 >