cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko vas ima

clock-img

04.04.2007, 12:39

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

Satelitski krožnik? Kako ste zadovoljne s sliko, s programi? Na kaj moram pazit, ko kupujem satelitski krožni, da ne bom lih najbolj ceneno varijanto vzela. Sprašujem za kar nekaj mesecev naprej, ker v prihodnje ne bi rada kablske plačevala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

04.04.2007, 12:50

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Kaj pa vem, meni je to bolj "za na vas", kjer ni kabelske. Po mojem je kr drago, pa še zunaj na hiši ga imaš potem, ti ga še toča stolče al pa odpihne user posted image user posted image ne, saj se hecam. Moja mama si je ravno prejšnji teden odjavila kabelsko in telefon in vzela siol trio paket - digitalna televizija, internet in telefon. mislim, da je vse troje skupaj 40€ mesečno.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

04.04.2007, 12:52

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Mi ga imamo, ampak ga ne uporabljamo več odkar imamo kabelsko. Kot se spomnim so nam ful kanalov zakodirali, tako da ne vem kako je s tem. Verjetno jih moraš posebej plačati.user posted image

Se ti pa kar splača Siolov paket ja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

04.04.2007, 12:53

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ja saj jaz bi tudi TRIo paket pa ga ne morem met, ker v tiste brege (beri: bregce user posted image ) ne vleče njihova televizija user posted image user posted image , samo tel in internet lahko imamuser posted image

clock-img

04.04.2007, 12:55

clock-img

Taula

pencil-img

6340

ja saj jaz bi tudi TRIo paket pa ga ne morem met, ker v tiste brege (beri: bregce ) ne vleče njihova televizija , samo tel in internet lahko imam

Aja? Škoda. Hm ja..pol se pa pozanimaj glede kodiranja satel.programov. Nam so zakodirali MTV, RTL, RTL 2, VIVO, VOX...evo za te se spomnem še, ker sem jih takrat ful rada gledala. Vem pa, da jih je bilo več zakodiranih.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

04.04.2007, 13:01

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

ma saj nemških sploh ne gledam tolko, samo,....da pač ne bom imela samo 3 programe user posted image ,...

clock-img

04.04.2007, 13:09

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Men je tut blo hudo, ko sem prišla na "vas" in ni bilo kablske..na satelitsko lahko loviš večinoma sam 3 razredne nemške regionalne kanale, nekaj angleških (CNN, bloomberg), pa tiste standardne (pro7, rtl, rtl2, viva,...).

No, sedaj imamo tako rešitev...na eni TV je Siolov Trio, da lovi večino zanimivih kanalov, na drugi tv pa smo pustili satelitsko.

clock-img

04.04.2007, 13:17

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

user posted image user posted image  joj groza sploh ne vem kaj bi naredila

clock-img

04.04.2007, 13:52

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Moja prijateljica je tud z bregov, pa imajo satelitski krožnik, pa vem da so ful zadovoljni, samo ga paimajo že dolgo, in takrat, ko so ga kupovali vem da je bilo ful drago, zdaj po moje ni več toliko.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

04.04.2007, 13:54

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Zamima, a se meni samo tako zdi, al se ti res nekam bolj proti Koroški seliš?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

04.04.2007, 22:07

clock-img

karmy

pencil-img

2530

Zanimivo to da so ti te programe zakodirali user posted image ker ti tega ne bi smeli...si to javila na Siolovo tehnično pomoč? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem