cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko v korita

clock-img

26.04.2007, 08:46

clock-img

tančica

pencil-img

293

Koliko rož lahko posadim v 60cm korita, lahko 3?Namen imam posaditi pelargonije različnih roza odtenkov. Razmišljam tudi če bi jih skombinirala s kako belo rožico vmes, pa me zanima s katero jih lahko zmešam (vendar ne sufinije). Rada bi imela zelo bogata korita na videz.

clock-img

26.04.2007, 10:33

clock-img

barba

pencil-img

1746

Jst sem včeraj nasadila v 60 cm korita po 3 bršljanke, s tem da je srednja bolj slaba. Srednje mam od lani in so bolj slabo preživel zimo.

Po mojem sta pelargonije dost 2. Sem prejšna leta tud prakticirala 2 vrste rož v eno korito, pa mam ful slabe izkušnje. Za moje pojme je lepše ena vrsta rož v koritu in dve različne barve, da ni preveč pisano.
Izbira je seveda tvoja, moje je samo mnenje.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

26.04.2007, 10:41

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Posadim samo 2 bršljanki, ampak kupim res malo večji. Pred leti sem dala 3 v korita in je bilo absolutno preveč, ker se korenine tako razrastejo....

Kako je z barvami pa ne vem, imam rada, da so rože enake barve na balkonu, letos sem si kupila bršljanke bele barve, imam rada bele rože.

clock-img

26.04.2007, 10:50

clock-img

Anonimen

Jaz imam korita 40cm. Imela sem dve bršljanki in vmes nekaj zeleno belega brez cvetovuser posted image -ne vem kako se imenuje. Pa so bile čudoviteuser posted image

clock-img

26.04.2007, 14:18

clock-img

arielca

pencil-img

2312

V korita 60 sem posadila 2  bršljanki, vmes pa nekaj visečega (zelenje z drobnimi rumenimi cvetovi).

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

02.05.2007, 16:37

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Jaz imam običajno po 3 rožice. letos imam zmajevi begoniji+viseči bambus, ponekod pa sladki krompir

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem