cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko mleka

clock-img

18.10.2010, 16:26

clock-img

sajka

pencil-img

57

Imam mesec in pol starega dojencka,ki ga nikakor nisem mogla navadit na dojenje.zato uporabljam mleko Hipp in Babylove.Problem je v temu ker bi on jedu na uro in pol ponoci in podnevi.Pediater pravi da ima lahko najvec 8-10 obrokov dnevno in da naj ga navadim na caj...a kaj ko ga ne mara.
Ima katera podoben problem in ali je prevec mleka nevarno?Pred kaksnim tednom so se mu po lickah pojavili majhni mozoljcki in rahlo rdeca licka.
Hvala vam,lp

_____________________________

********

clock-img

18.10.2010, 19:32

clock-img

nusi

pencil-img

1833

to, da ima lahko od - do obrokov je neumnost. To velja ravno toliko, kot da se doji na 3 ure, pa vsi vemo, da ni res. Pri dojenih otrocih je tako, da kar pojejo preveč pač polijejo, verjetno je enako pri zalivančkih - no glede tega bolje vedo tiste, ki uporabljajo AM.

mozoljčki ponavadi pomenijo samo čiščenje kože user posted image


< Sporočilo je popravil nusi -- 18.10.2010 19:34:38 >

clock-img

18.10.2010, 19:48

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Moj je bil tudi velik lakotnik. Sem pa dobila toliko različnih nasvetov, da sem potem raje delala po svoji pameti in je bilo vse ok. Pediatrinja v P je rekla, da več kot toliko in toliko ml ne sme, patronažna je rekla, da naj mu dam malo več od tiste "predpisane" količine, naša P pa je rekla, da naj mu kar dam, kolikor želi - in tako sem potem res naredila... Saj ta volčja lakota je potem po kakšnih 2 mesecih nekoliko popustila, je pa vedno popil na zgornji meji ali pa še malo več. user posted image  Saj tisto, kar je bilo viška, je potem ponavadi polil. Je pa tudi tako, da ni nujno lakota ampak se jim gre bolj za sesanje, ki jih umirja in uspava. Jaz sem ga včasih probala prelisičit z dudo - včasih je ratalo, največkrat pa ne. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem