cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko mleka...

clock-img

13.11.2007, 15:23

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Nekje sem enkrat prebrala/slišala, da preveč mleka v enem dnevu tudi ni dobro za otroka... Koliko mleka naj bi torej pojedel/popil 18mesecev star otrok. Mi smo namreč imeli obdobje 4 mesecev ko skoraj nismo jedli mleka, zdaj bi ga pa non stop pila. Meni se ne zdi, da bi lahko bilo 'škodljivo'. Kaj pravite?

lp

clock-img

13.11.2007, 15:38

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Tako majhen otrok si sam vzame kar rabi, enkat je več mesa, enkrat več sadja, enkrat več mleka.Skratka ima fantstično samoregulacijo, ki jo potem z leti izgubimo.Včasih, ko telo več rabi tudi več poje, včasih manj.Jaz se s tem ne obremenjujem in ji pustim, da kar ji paše tisto je.Seveda pa so najbrž kakšne izjeme, ki res slabo jejo in je potem zgodba tam drugačna.

clock-img

15.11.2007, 14:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.11.2007, 20:50

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Nas 18 mesecnik pa zadnje dni nekaj strajka z mlekom. Zjutraj ga sploh noce vec, zvecer se pa potekajo pogajanja in se ustavi pri 1dcl user posted image . No, v vrtcu imajo mlecni zajtrk, zvecer pa dobi ali jogurt ali cokolino. Dokler mi je ostale mlecne izdelke, se niti ne bom sekirala.

Drugace pa ze dober mesec opazam, da je zacel z locevanjem hrane. Enkrat samo krompir, enkrat samo meso, enkrat samo pasto (brez omake) in podobno. Mogove je pa pri babici prestudiral Montignac-ove knjige in se posluzuje taksnega nacina prehranjevanja user posted image .

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem