cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko eur za hrano mesečno

clock-img

21.01.2014, 22:11

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

zanima me koliko zapravite za gospodinjstvo (hrana, prašek,wc papir..) vse za gospodinjstvo mesečno?

mi smo 4 članska družina in kar sem računala zapravimo mesečno med 250 in 300 eur, vse skupaj tudi plenice so računane v to. pa ne vem a je to veliko? je res da nimamo sadovnjaka, niti vrta.

clock-img

21.01.2014, 22:28

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Zapravim samo za tisto, česar ne uporabim, ali pa gre v smeti (npr. hrana).

Ostalo je prej življenje kot zapravljanje....

clock-img

21.01.2014, 22:33

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

sem se napačno izrazila, koliko porabite za osnovne stvari kot je hrana in ostalo, ne zapravite

clock-img

21.01.2014, 22:39

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Ne vem...toliko kot je treba, brez osnovnih ne moremo živeti user posted image , pretiravamo pa tudi ne, tako da porabimo kot porabimo...ne vem, bi morala računat.

clock-img

21.01.2014, 23:55

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mislim da nekje toliko kot ti, 2-300 na mesec. 200 je minimalno - to moramo bit kar previdni kaj kupujemo.. (smo trije, nimamo vrta, niti babic in sorodnikov, da bi nam kaj z vrta dajali)

clock-img

22.01.2014, 07:25

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Ne vem, če ti bo tale podatek kaj koristil, ampak mi smo vsak mesec tam okrog 500 eur (4 člani). Všteto je pa vse, od hrane, do čistil, zobnih past, nakupov v lekarni, hrane za živali, skratka vse.

clock-img

22.01.2014, 09:28

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ne vem, če ti bo tale podatek kaj koristil, ampak mi smo vsak mesec tam okrog 500 eur (4 člani). Všteto je pa vse, od hrane, do čistil, zobnih past, nakupov v lekarni, hrane za živali, skratka vse.

saj to me zanima, vse kar paše k gospodinjstvu oz. kot praviš vse. sva se z možem pogovarjala in si ne predstavljam koliko porabi družina in to mislim, da ne pretirava z denarjem, nakup neke posebne hrane ala kaviar :) osnovno

clock-img

22.01.2014, 09:35

clock-img

Lukka

pencil-img

721

2000 eur... vendar so pri nas visje cene..

clock-img

22.01.2014, 09:38

clock-img

Lukka

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Zapravim samo za tisto, česar ne uporabim, ali pa gre v smeti (npr. hrana).

Ostalo je prej življenje kot zapravljanje....

Prcarka!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem