cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko časa krvavitve

clock-img

21.11.2008, 12:44

clock-img

Anonimen

Zanima me, tiste, ki je telo vse sam izločil in spucal, koliko časa ste krvavele in pa kolikšna je bila ta količina krvi? Več ali manj kot med menstruacijo? Kaj se zgodi, če telo ne spravi vsega ven? Hvala za odgovore? 

clock-img

21.11.2008, 12:57

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

predlagam da greš do ginekologa,jaz sem krvavela dober teden(pri sedmih tednih sem imela spontani splav ampak sem šla na čiščenje)želim ti uspešno okrevanje lp.

clock-img

21.11.2008, 13:08

clock-img

Anonimen

Krvavela sem 4 dni, srednje močno. 5. dan so mi rekli, da se še ni vse spucalo, da mora še veliko ven, in kontrola čez en teden. Od tega pregleda naprej nisem več krvavela, čez teden dni pa so rekli, da se je vse spucalo. Zanima me, če je možno, da je šlo v 4 dneh vse ven.

clock-img

21.11.2008, 13:12

clock-img

ANITA D.

pencil-img

241

mislim da je možno da je šlo ven,če so tako rekli na kontroli pol je prav lp.

clock-img

21.11.2008, 14:39

clock-img

strumf

pencil-img

382

meni se tudi zdi, da je šlo vse ven. predvsem če so te pregledali z UZ. tako da si lahko brez skrbi.

clock-img

21.11.2008, 15:38

clock-img

Anonimen

Najprej so mi rekli, da še ni šlo vse ven, čez en teden je blo pa že vse OK, ampak vmes nisem nič več krvavela. To me skrbi, da se kej ne packa v meni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem