cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koliko

clock-img

05.05.2009, 21:12

clock-img

mila1

pencil-img

136

z mojim sma povablena na poroko od soseda.Zanima me koliko e naj mu dama v kuverto, ker kupovati mu nima smisla nic, ker tako imajo vsega polni pa po vrhi imajo velik grunt.S tem da nisma mislila da bova povablena ker so se stari prej cele lete kregali za neko zemlo no saj mi se pozdravimo.Ampak tako je to zdaj.Zanima me kolkouser posted image

clock-img

05.05.2009, 21:17

clock-img

zband

pencil-img

657

50 eu mora biti zadosti,če pa imata več dajta 100 eu

clock-img

05.05.2009, 21:37

clock-img

analucija

pencil-img

389

tako kot pravi zband 50 ali 100. al pa mogoče kakšno cifro vmes

clock-img

05.05.2009, 21:47

clock-img

urša28

pencil-img

166

tudi jaz mislim,da vsaj 50 ali 100eur,,saj veš,,da za nekatere to ni nič

clock-img

06.05.2009, 09:35

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

nekje 80 e

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

06.05.2009, 10:06

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

No, jaz pa prav zaradi tega ne bi dajala denarja. No way. Če nimajo knjige odprte z željami, potem imam jaz svobodo izbrati darilo, kot jaz čutim in v vrednosti, kot se meni zdi primerno.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

06.05.2009, 11:02

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

bolje 20e v kuverto kot darilo za 40e,ki ga ne potrebujeta in bo ležalo nekje na podstrešju.

clock-img

06.05.2009, 14:32

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

100 eur ... seveda če je v vanjinih zmožnostih

clock-img

09.05.2009, 13:30

clock-img

botrca

pencil-img

14679

50€ pa kako čestitko zraven bo čisto dovolj, saj se niti ne družite in prijateljujete. Simbolično darilo bo pa po mojem čisto dovolj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

10.05.2009, 16:03

clock-img

.soncek.

pencil-img

43

po moje tolko da pokrijeta svoj strošek hrane oz. mi temu pravimo da pokriješ svoj stol.
odločitev je pa itak vaša koliko

clock-img

10.05.2009, 23:57

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: mila1

z mojim sma povablena na poroko od soseda.Zanima me koliko e naj mu dama v kuverto, ker kupovati mu nima smisla nic, ker tako imajo vsega polni pa po vrhi imajo velik grunt.S tem da nisma mislila da bova povablena ker so se stari prej cele lete kregali za neko zemlo no saj mi se pozdravimo.Ampak tako je to zdaj.Zanima me kolkouser posted image

če se vi samo pozdravite, ne vidim smisla, na tako poroko sploh itiuser posted image

...vox populi...

clock-img

12.05.2009, 11:59

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Se strinjam, da je treba dati "vsaj" toliko, da pokriješ stroške za večerjo (povprečno po 35 € na os).

Ne strinjam pa se s tem, da če nimata odprte knjige, (zanalašč) izberemo kar neko darilo, samo da ne bosta dobila denarja.
Potem se pa mladoporočencema nabere brezvezna šara, ki ni za nikamor. Daš tistih par evrov, pa pokrijeta stroške.

clock-img

12.05.2009, 14:51

clock-img

honey

pencil-img

2567

Jaz ti bom svetovala iz lastnih izkušenj - sicer je bilo to 5 let nazaj, ampak vseeno. Mi2 sva izrecno želela, da dobiva denar, ker nisva želela nobenih dari, ampak sva rekla, da si bova pač sama kupila, kar bova še potrebovala (sva živela že prej 4 leta skupaj). Mislim, da je bil najmanjši znesek, ki sva ga dobila nekje okrog 60 EUR, drugače so pa dajali okrog 120 EUR (če preračunaš je bil najmanjše darilo 15.000,00 SIT, večina pa okrog 30.000,00 SIT). Ampak to so nama dajali prijatelji, ker znancev res nisva vabila. Zato mislim, da nekje okrog 60-80 EUR je povsem dovolj, glede na to, da ste "samo" sosedje. Če se jima gre pa zato, da nabirata denar oz. ljudi, da se bosta "hvalila", koliko sta imela ljudi na poroki, potem pa... user posted image  

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

12.05.2009, 19:53

clock-img

Bojana82

pencil-img

765

Jaz imam pa eno vprašanje, ga bom postavila kar tukaj da ne odpiram nove temeuser posted image .....namreč midva bova dala tudi denar, pa me zanima kaj ljudje še zraven dajo poleg kuverte? ( nevem mogoče rožico, plišasto igračko....) pojma nimam, sem čisto neizkušena na tem področjuuser posted image ....??!!

clock-img

12.05.2009, 22:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Jaz imam pa eno vprašanje, ga bom postavila kar tukaj da ne odpiram nove temeuser posted image .....namreč midva bova dala tudi denar, pa me zanima kaj ljudje še zraven dajo poleg kuverte? ( nevem mogoče rožico, plišasto igračko....) pojma nimam, sem čisto neizkušena na tem področjuuser posted image ....??!!

Poleg kuverte lahko daš kak album, okvir za sliko. Lahko ti pa aranžirajo tako, da kupiš kako skrinjico in noter daš kuverto. Malo lepše zgleda kot pa sama kuverta.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

13.05.2009, 07:40

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

midva sva zraven kovert dobivala:šopke,album,šprarovček(prašiček),en kipec,brisače-neki uglavnem da se da zaviti in da ni samo koverta

clock-img

13.05.2009, 08:28

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Poleg kuverte naj bo še čestitka zraven... saj veš, vse kar jima želiš in spodaj tvoje ime.

clock-img

13.05.2009, 12:32

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

midva sva dobivala denar v čestitki lepo aranžirane .... in šopek

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 13.5.2009 12:33:05 >

clock-img

20.05.2009, 16:07

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Midva sva čist sveže poročena in manj kot 100e  nisva dobila v kuverti je pa res da so bili sami sorodniki in najboljši prijatelji in nisva vabila sosedov in takih podobnih.Kuverte so bile lepo aranžirane seveda vse s čestitko ponekod pa je bilo zraven še darilce od rožic  pa pogrinjki,vaza,stenska ura  bonboniere,.....sva po od vseh dobila denar ni nihče prinesel samo darila in mislim da je zdaj povečini tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem