cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolikšen količnik

clock-img

21.11.2006, 18:14

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Pozdravljeni

Imam težave z določitvijo osnovnega količnika za izračun plače. Ker je moje delovno mesto novo in firma nima izkušenj s tovrstnim delom in vrednotenjem le-tega, me zanima kako se pride  do tega količnikauser posted image

Imam pedagoško izobrazbo in če bi učila mi mislim da pripada 3,25 količnik + malica + potni str. ne glede na to ali imaš strokovni izpit ali ne (naj me kakpna učiteljica popravi).

Ker ne bom učila, mi verjetno to ne glede na izobrazbo količnik v osnovi zbija.

Je pa moje področje dela oblikovanje.

Torej kakšna je osnova za moj količnik?

lp m_m

< Sporočilo je popravil m_m -- 21.11.2006 18:17:48 >

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

21.11.2006, 18:18

clock-img

Anonimen

Na Najdi si odtipkaj osnovni količnik in ti bo vrglo ven.

clock-img

21.11.2006, 18:23

clock-img

hubibubi

pencil-img

21

poišči kolektivno pogodbo za tvojo dejavnost, na koncu kolektivne pogodbe so navadno navedena tudi delovna mesta in pripadajoči količniki, v tej pogodbi je navedena tudi izhidiščna plača ki jo nato pomnoži s količnikom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem