cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

količina popitega mleka?

clock-img

08.06.2008, 18:33

clock-img

babučka

pencil-img

29

Zdravo!

Sem prvič mamica in sem kar malo zmedena. user posted image  Imam dva tedna staro punčko. Zanima me, koliko naj bi pri tej starosti popila mleko? Kaj lahko pričakujem v prihodnje glede tega?

Vsak mi drugače pove. Moje mnenje je sicer tako, da ti otrok ze zna povedat, kdaj mu je dovolj. Jo pa hranim po steklenički z svojim mlekom.

Hvala za nasvete!

clock-img

08.06.2008, 22:55

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Predlagam, da si pogledaš spletno stran od La Leche League Slovenije (www.dojenje.net), imajo dobro opisane kriterije (št. polulanih in pokakanih plenic, splošno počutje otroka, ipd).

clock-img

09.06.2008, 18:07

clock-img

pupa79

pencil-img

97

Pozdravljena!
Lahko ti povem samo to, kar je meni svetovala pediatrinja, ki je naša dobra družinska prijateljica. Prvi mesec dojenček spije nekje do 80ml na obrok, pri starosti enega meseca 110ml, pri dveh mesecih 120ml, pri treh 130ml, itd. Seceda je vse odvisno od dojenčka in njegove ješčnosti. Ti podatki ti naj bodo za orientacijo in pa seveda poglej tudi na LLL kot je že napisala predhodnica.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala in veliko lepih trenutkov ob user posted image ti želim.

clock-img

09.06.2008, 19:45

clock-img

KRTR

pencil-img

134

moj malček je star 7 tednov in ima 8 obrokov po 90 mluser posted image

clock-img

10.06.2008, 12:35

clock-img

babučka

pencil-img

29

Hvala za odgovore.

Počasi spoznavam, da količina popitega mleka odvisna od samega dojenčka. Moja namreč poije že 90ml, pa ima komaj dva tedna. Sicer ji najprej poskušam dati malo manj, a na koncu ji moram vedno še dodati. Tudi sama patronažna se ni nič čudila, ko sem ji to omenila.

Hvala in lep pozdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem