cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kolesarske steze-poti

clock-img

22.09.2009, 15:58

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ve kdo za kak zemljevid kol. poti na gorenjskem?Katere mi priporočate, da bo ravnica, pa da je primerno za 5 letnega otroka?Za traso od Martuljka do rateč, sem slišala.A je tu povsod asfalt?
Hvala.

clock-img

22.09.2009, 16:07

clock-img

Anonimen

Od Mrtuljka do Rateč je povsod asfalt. Lahko greste pa tudi okrog Blejskega jezera.

clock-img

22.09.2009, 22:19

clock-img

darja72

pencil-img

614

Čez Sorško polje gre tudi luštna kolesarska pot. Pa proti Kamniku je tudi nekja urejenega. Okoli Brda in leva stran Bohinjskega jezera pa sta lep makadam.
Tega je bistveno več v Avstriji. Mal poguglej pa bo.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

22.09.2009, 22:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: darja72
Pa proti Kamniku je tudi nekja urejenega.

Kje pa? user posted image Od Homca pa še malo naprej od Domžal je ob Bistrici narejena čudovita makedamska kolesarska pot ... Je del projekta, da bi naredili povezavo med Kamnikom in proti Ljubljani, samo zaenkrat so jo samo Domžale realizirale.

clock-img

23.09.2009, 10:01

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Od Mrtuljka do Rateč je povsod asfalt. Lahko greste pa tudi okrog Blejskega jezera.

Kolesarska je sedaj asfaltirana od Mojstrane do Trbiža. Povsod je asfalt, le v Gozd Martuljku moraš skozi ovinek po glavni cesti, pa skozi Kr. Goro je ni in moraš po cesti.

< Sporočilo je popravil katra55 -- 23.9.2009 10:03:56 >

clock-img

25.09.2009, 15:53

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem