cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koledar 100-tič

clock-img

27.12.2005, 11:34

clock-img

tinica

pencil-img

501

Prosim če mi lahko katera pove kako se koledar sprinta. Delala sem ga v programu MY Photo calendars & cards, imam ga že celega narejena, potem pa ko smo ga hoteli sprintat pač ni šlo oz. dali sta se sprintat samo prvi dve strani, potem pa piše da moraš pač kupiti originalni ta program če hočeš printati celo koledar.
Zanima me še s katerim programom ste dela svoje koledarje, ker mi bi ga res rade naredili in seveda tudi sprintali.

Hvala za pomoč, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

27.12.2005, 11:42

clock-img

Anonimen

Ne, ne da se sprintati. Hvala bogu me je na to opozorila prijateljica, preden sem ga v celoti naredila in zaključila.
Potem pa sem našla doma program od digitalnega fotoaparata in tam gor je en fajn program za koledarje, ki so jih stari starši že dobili za božička in so jih bili zeloooo veseli.

clock-img

27.12.2005, 11:53

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

DA se printat...
Mojo spodnjo temo preberita

Lp,
Wahoo RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem