cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koktajl paradižnik

clock-img

25.04.2009, 21:47

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

ga je katera imela posajeno v lončku na balkonu? in kje v mb lahko kupim sadike?

clock-img

25.04.2009, 23:28

clock-img

Anonimen

Jaz sem kupila za probo 2user posted image sadiki,za balkon seveda.

clock-img

26.04.2009, 16:46

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Zdaj imajo v Merkurju enega, ki je baje dobrega okusa (Tom Tom) ampak te opozarjam, da je obešanka okoli 11€.
Sem pa letos bogata in ponosna na sadike paradižnikov, še nikoli takih in toliko, dobri ljudje so me oskrbeli z okoli 30 sortami različnih paradižnikov (rdeči, rumeni, črni,...), komaj čakam. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

26.04.2009, 20:53

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Zdaj imajo v Merkurju enega, ki je baje dobrega okusa (Tom Tom) ampak te opozarjam, da je obešanka okoli 11€.

danes sem kupila na tržnici 4 sadike po 0.50 eur. bomo videli, kaj bo iz tega. me pa zanima ta Tom Tom za 11 eur user posted image .
če bi imela vrt, bi itak sadila samo paradižnike...tak da bumerang, res si bogata user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem