cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

koga povabiti na krst

clock-img

06.02.2006, 23:01

clock-img

Anonimen

mene pa zanima koga se spodobi povabiti na krst? A je lepo povabiti krstno botro pa še potem birmansko botro. Želela sem krst v majhnem številu, zdej pa ko razmišljam koga povabiti, pa se mi jih je ogromno nabralo.

clock-img

06.02.2006, 23:44

clock-img

Anonimen

No, midva nisva razmišljala, koga se spodobi povabiti, ampak sva povabila ljudi, ki jih imava rada. In vsi so se z veseljem odzvali. No, moja familija se je zbrala vsa, njegovih pa ni bilo vseh, ker se jim je vožnja v MB zdela predaleč in preveč. Res pa je tudi, da njegova žlahta ne da kaj dosti na te stvari. No, pa tudi veliko prijateljev sva povabila, eden je prišel celo iz Londona, hehe.
Res, ne vem, zakaj ljudje toliko dajo na to, kaj se spodobi, ne razmišljajo pa, kako čutijo, a ni to hecno?

clock-img

07.02.2006, 08:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ni pravila, da moraš na krst svojega otroka povabit svoje botre. Krsta se udeležita starša otoka in boter (ter botra, če tako izbereta), vse ostale pa povabiš, če res želiš. Tudi babice in dedke ni mus povabit.

clock-img

07.02.2006, 09:45

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Povabita tiste, ki jih res želita imeti okrog sebe inuser posted image . Ne oziraj se preveč na žlahto, sosede ipd., ker boš samo živčna. Botro povabi, če vama je do tega, drugače pa res ne.

clock-img

07.02.2006, 13:04

clock-img

Anonimen

Pri nas povabimo ožjo družino (otrokove brate, strice in stare starše z družinami), prijatelji pa ponavadi z otroki pridejo v cerkev samo "navijat". In krsti so pri nas en res lep in zabaven dogodek!

clock-img

10.02.2006, 19:34

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi smo naredili tako: žlahto na krst, prijatelje z otroci na prvi rojstni dan.

če bi vse vabili povsod, bi jih bilo preveččččččččččč

clock-img

16.04.2006, 16:40

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Midva z mojim možem sva na krst najinega sina povabila najine ožje družinske člane, torej brate in sestre, starše in stare starše.

clock-img

18.04.2006, 17:57

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Želela sem krst v majhnem številu, zdej pa ko razmišljam koga povabiti, pa se mi jih je ogromno nabralo.

Na sam krst povabi vse. Morda kozarec šampanjca in piškote za vse, pri cerkvi po krstu.

Za pojedino pa kot želiš.

clock-img

18.04.2006, 18:07

clock-img

Anonimen

Midva sva povabila moje starše (2 osebi), njegove starše (2 osebi), midva z user posted image (3osebe) in botra in botrco z otroci (4 osebe). Njegovi so hoteli, da kličeva vse sorodstvo do gležnjev, midva sva pa povabila samo tiste, ki sva jih hotela. Mi je brezveze nekoga klicat, ki ga še nikoli nisem videla in ki mi nič ne pomeni.

clock-img

18.04.2006, 22:04

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

mi2 sva pa rekla da bova povabila najožjo žlahto pa nekaj prijateljev. tako je nastala situacija, da sem po moji strani poklicala moja brata ,starše in stare starše (ki sta rekla da ne moreta zaradi bolezni) in enega strica s familijo (čeprav imam vseh tet in stricov 8)....
po njegovi strani pa jih je nekaj več...ampak kaj moreš

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem