za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
mene pa zanima ce mi lahko izkusene mamice povedo kdaj priblizno zacne otrok kobacati...pri katerih mesecih...hvala
12.08.2009, 12:10
slutnja
217
???
12.08.2009, 13:30
onur
2700
kobacati naj bi pričeli med 8 in 10 mesecem. odvisno pa od razvoja otroka, nekateri prej, nekateri pozneje.
12.08.2009, 13:45
slutnja
217
hvala za odgovor.. sam priblizno sem zelela vedet...
12.08.2009, 14:58
lukec
2260
Jaz nisem nikoli, niti moj sin, je kar shodil ...
12.08.2009, 18:14
Menčy
589
naš je pr 11 mesecih...
14.08.2009, 12:13
Taula
6340
Moja je šele pri 11 m. (je hipotona)
17.08.2009, 19:17
onur
2700
naša je skobacala po enem mesecu in še malo. in še to pri prijateljici, morda ko je vidla njenga tamalga kako gre, je 2 mesca starejši.
18.08.2009, 16:03
temtem
67
Onur, po enem mesecu????????????? Hecaš se a ne
18.08.2009, 18:17
tejči28
2056
Naš malkec se je začel kobacati pri 10m in pol.Pol kar hitro pa se je že začel vstajat.Zdaj že hodi ob opori.
18.08.2009, 20:38
Ploha
5961
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Moja je šele pri 11 m. (je hipotona)
kakšni pa so znaki?? oz. kako določijo, da je otrok hipoton?
20.08.2009, 10:17
slutnja
217
onur... po enem mesecu?
20.08.2009, 10:56
Anonimen
Naša se je na začetku 8. meseca začela postavljat na vse 4. Zdaj je stara 9. mesecev in šiba sem in tja ko torpedo pa na nogice se tudi že fino postavlja ... danes se je celo že malo spustila in je celo ene 2 sekundi stala ... samo to se ji je pomoje bolj po(ne)srečilo, kot pa da bi se namenoma spustila in stala .
20.08.2009, 13:54
onur
2700
ne se ne hecam, zakaj pa ne? v začteku julija se je začela postavljati na vse štiri in se guncati. takrat plazenja ni še imela osvojenega, temveč je plazila male razdalje. tako je najprej izbrusila plazanje po trebuhu in je šibala kot nora ko je to osvojila. v začetku avgusta pa je pričela kobacati po vseh štirih. v enem mesecu je tako izbrusila plazenje po vojaško in steklo je kobacanje po vseh štirih. zadaj pa gasa po hiši.
20.08.2009, 14:25
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: onur
ne se ne hecam, zakaj pa ne? v začteku julija se je začela postavljati na vse štiri in se guncati. takrat plazenja ni še imela osvojenega, temveč je plazila male razdalje. tako je najprej izbrusila plazanje po trebuhu in je šibala kot nora ko je to osvojila. v začetku avgusta pa je pričela kobacati po vseh štirih. v enem mesecu je tako izbrusila plazenje po vojaško in steklo je kobacanje po vseh štirih. zadaj pa gasa po hiši.
Punce so narobe razumele ... pomoje mislijo, da se je tvoja pri starosti 1 meseca že začela plazit ... da pa v obdobju enega meseca začnejo kobacat pa pomoje ni nič neobičajnega ... naša je s postavljanja na vse 4 pa do kobacanja prišla v slabih 14 dneh ... se je pa prej po vojaško že ful plazila.
20.08.2009, 14:48
onur
2700
Punce so narobe razumele ... pomoje mislijo, da se je tvoja pri starosti 1 meseca že začela plazit ...
verjetno bo to. ma ne, ne po enem mesecu, to bi bil čudež za v ginesovo knjigo rekordov
21.08.2009, 18:24
slutnja
217
no pa smo si prisle na cisto... v enem mesecu pa ja.. sam zanimal me je pri katerem mesecu starosti se je zacelo kobacati...