cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ko ti reče, da imaš drugega

clock-img

04.08.2014, 12:49

clock-img

Anonimen

moj je nažalost po glavici penisa dobil 3 rdeče pikice, pa malo je imel ne vem, kot podrajsanega. Sem bila pri ginekologu, on je rekel, da ne vidi posebnosti, mi je pa vseeno vzel bris nožnice, če imam vseeno kakšne živalice(tako se je on izrazil). kaj me pa boli?? Moj mi je rekel, da ali da imam še druge poleg njega, al pa da sem se prej z vsemi naokrog ****ala(oprostite izrazu). skupaj bova 8 mesecev, ampak me je pripravil do joka, ker to ni res.Odkar imam njega imam njega, pa tudi prej nikoli nisem bila več kot z enim naenkrat.Sem pa po parih mesecih prijateljevanja, oz, ko že misliš, da stopiš z nekom v vezo, vedno seksala brez kondoma, na začletku pa vedno s kondomom. ne vem, pripravil me je do joka, potem pa oprosti imam te najraje..saj tudi meni ni vseeno, da ima pikice...user posted image

clock-img

04.08.2014, 17:54

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naj gre k urologu.

clock-img

04.08.2014, 19:31

clock-img

perla*

pencil-img

363

Bolj bi razmišljala o tem, da o tebi sklepa sam po sebi?

clock-img

05.08.2014, 09:12

clock-img

Polona31

pencil-img

403

IZVIRNO SPOROČILO: perla*

Bolj bi razmišljala o tem, da o tebi sklepa sam po sebi?

Na tole sem jaz najprej pomislila...nekako bi rad zaključil vezo in bil on žrtev.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem