cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ko so ljubosumni ta mlajši

clock-img

03.12.2007, 10:39

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

doma imamo dve pupi, 1,5 in 3,5 leti. starejša je sestrico sprejela tako zelo lepo, da je lepše sploh ne bi mogla: daje ji igrače, želi se z njo igrati, jo držati za rokico ipd.
ta mala pa je včasih prav alergična na njo. moti jo že, če sedi ta večja poleg nje ali če se je samo dotakne. potem se začne dret, kot bi jo iz kože dajali. tudi drugače se dere tako user posted image , npr. če ne dobi tistega, kar želi, se vrže na tla in tuli. pri starejši nismo bili vajeni takšne trme, zato mi je vse to novo in čudno obenem. zadnjič je hotela prav zlasat ta večjo in je šla proti njej ko tank. upam, da je to samo obdobje in da bo sprejela večjo sestrico. najbolj me boli, ko je ta večja prav žalostna, ko ta mlajša ne želi plesat z njo, ko ji ne želi dati rokice .... včasih se sicer zaigrata skupaj za nekaj časa .... kako so pa kaj pri vas sestrice, bratci?

clock-img

03.12.2007, 10:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Uf, kako poznam to. Mi imamo razliko med večjima 16 mesecev, pa si vse delita. In tako sta sprejela tudi najmlajšo (7 oz 8 let mlajšo), ona pa je ista do njiju, kot tvoja mlajša. Ful jo imata rada, a včasih se igra z njima (z bratom nori, s sestro se lišpa), večina pa je prav nesramna do njiju. Potem sta pa užaljena, a sta toliko velika, da si data dopovedat.
Pomagala ti res nisem, a upaj, da se bosta s časom "spoprijateljili".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.12.2007, 12:23

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Ravnokar preživljamo podobno obdobje. Maxi 5 let, mini 1,5. Imata se rada, ampak mali mini postane na trenutke pravi buldožer. Vse naj bi bilo njegovo, vsi bi se mu morali umakniti, on bi določal, kje lahko kdo sedi, ........ Še dobro, da maxi vsaj v večini primerov razume, da se mora mali škrat še naučiti lepega obnašanja, se pa zgodi, da je včasih prav žalosten, če se mali brat noče pocartat z njim. Mislim, da bo minilo, ker gre včasih kričanje skozi ušesa in negativno deluje na živce. Pri maxiju tega ni bilo, vendar je bil on v tej starosti brez konkurence, ki jo zdaj doživlja mini. Tako da - dobre živce nam želim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem