cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ko je vseeno hudo...

clock-img

30.12.2010, 20:28

clock-img

monta

pencil-img

9

V začetku leta sem spoznala krasnega fanta, poznala sva se le kratek čas. Stike sva ohranjala bolj preko e-mailov saj je bil iz tujine, pa vendar mi je nekako "zlezel pod kožo". Bil je vedno dobre volje, optimističen...
Kmalu  po najinem prvem srečanju sem dobila sporočilo, da ga ni več. Bilo mi je hudo, res hudo, saj mi pred tem ni bilo z nobeno osebo tako lepo, kot z njim v tem kratkem času, kar sva se poznala.
Najhuje mi je bilo, ker nisem mogla nikomur povedati, kako me boli dejstvo, da ga ni več, saj ljudje ne razumejo, da sem se lahko na nekoga, ki ga u bistvu nisem niti dobro poznala, tako močno navezala. In zato je verjetno toliko težje preboleti, ker vso zadevo stalno premlevam in je ne dam "iz sebe".
V meni se stalno izmenjujeta občutka žalosti in jeze.

clock-img

30.12.2010, 21:20

clock-img

brina_3

pencil-img

743

Iskreno sožalje user posted image

Še predobro razumem občutek, saj sem sama nedavno doživela enako izkušnjo in so se ostali čudili, zakaj žalost če se nisva poznali.
Drži seuser posted image

clock-img

05.01.2011, 12:13

clock-img

Anonimen

Moje sožalje.

Ni pomembno, kako dolgo sta se poznala. Pomembno je, kaj sta si dala. Da si tudi ti njemu polepšala trenutke, ne samo on tebi.
Uff, ja, je težko. Skušamo biti pogumni, iti dalje, pa nas vsak dan opomni, kako ranljivo je življenje in kako zna biti včasih kruto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem