cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kožna plesen

clock-img

04.11.2008, 10:40

clock-img

frtina

pencil-img

29

Oj!
Me zanima, če ste imele ali imate težave s kožno plesnijo...namrec mene je zopet na zimo napadla(v predelu komolčnega pregiba, po hrbtu, pod dojkama so se mi pojavile bele lise) in sedaj me zanima, če ste zadevo s kako stvarjo mazale...problem je le ta, da še vedno našo 8-mes. dojim vsaj ene 5x čez cel dan, torej mora biti krema primerna tudi za doječe mame.

lp in hvala

clock-img

04.11.2008, 10:46

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Pojdi do svojega osebnega zdravnika, ti bo predpisal potrebne medikamente za tvojo situacijo in če še dojiš mu tudi povej, da ti ne bo dajal po nepotrebnem kake tablete. Je pa zimski čas idealen za odpravljanje takih težav, ko se toliko ne potimo. Pa tudi zdravljenje ni dolgotrajno kakih 14 dni in stvar je rešena, če gre seveda za bolj blago varianto.




_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem