cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

košara Quinny dreami ?

clock-img

03.08.2004, 14:14

clock-img

lija

pencil-img

3

ciao !

Kupila sem voziček Quinny freestyle 3XL pa me zanima a nujno rabim košaro Dreami ali je dost voziček+lupinica (maxi cosi cabrio)- rok mam 16.oktobra

lp

clock-img

03.08.2004, 14:48

clock-img

malika

pencil-img

3199

Kupi jo. jaz sem jo imela in si ne znam predstavljati kaj bi brez nje. Zdaj jo imajo ravno v akciji.

clock-img

03.08.2004, 15:00

clock-img

lija

pencil-img

3

super !

Hvala za odgovor - vem za akcijo, samo prepričat sem se hotla. Ne bi rada kupovala nepotrebnih stvari - nimam dost prostora v stanovanju.

Kaj pa previjalna miza ? Kje ste jo kupile, kakšno velikost, cena ?

lep pozdrav:)

clock-img

03.08.2004, 15:04

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Tudi midva s fantom nimama ne vem kako dosti prostora v stanovanju, zato sma se odlocila da boma kar nad pralnim strojem v kopalnici pritrdila desko, jo ovila v peno in preoblekla.

Upam, da ves kaj mislim. :)

LP

clock-img

10.08.2004, 14:40

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Mi smo tudi kupili dreami košaro, sicer za voziček maxi - taxi speedi SX in sem bila tudi v dilemi ali jo zares potrebujem glede na to, da pri prvem nisem imela. Potem pa sem videla akcijo in ko sem vse premislila in preračunala smo se kar odločili zanjo. Imam pa tudi rok 16. oktobra :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem