cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

knjige

clock-img

02.08.2006, 11:39

clock-img

kenik

pencil-img

13

katere knjige,ki ste jih prebrali in govorijo o seksu ,nasplošno ,so vam bile vseč? naslovi!

clock-img

02.08.2006, 11:52

clock-img

smrček

pencil-img

699

Kamasutra, priročnik za lepše spolno življenjeuser posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

clock-img

02.08.2006, 11:57

clock-img

tassika

pencil-img

5068

popolna ljubimka 

clock-img

02.08.2006, 12:09

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

samo o seksu nobeno. mini treba. sem naraven talent. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa resno  -  v nekaterih knjigah, ki v bistvu niso knjige o erotiki, so tud erotične vsebine podrobno opisane. ti dam 2 primera:
Plamen in cvet (Kathleen e. Woodiwiss), ta je my favourite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pol pa še recimo Maščevalec (Jack Cannon)user posted image user posted image user posted image . Ti dve bi vzela tudi s sabo na dopust, pa čeprav sem ju že 100x prebrala. Vedno najdeš kako novo podrobnost.

clock-img

11.08.2006, 16:11

clock-img

Sita

pencil-img

926

- Orgazem brez meja
- Dajmo se dol (l. in II. del) - v Ameriki je ta knjiga obvezno čtivo na univerzah
(to so res dobre knjige - zdaj že celo poletje berem ...)

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem