cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

knjiga o vzgoji

clock-img

01.10.2005, 11:15

clock-img

SISI25

pencil-img

729

A ve kdo za kakšno dobro knjigo o vzgoji otrok in kakšna je cena?

clock-img

02.10.2005, 12:50

clock-img

urška

pencil-img

3136

sej sem že nekje drugje napisala: Otroci so iz nebes, Johna Grey (se mi zdi) cene pa tudi ne vem, sem imela sposojeno

clock-img

03.10.2005, 20:34

clock-img

ronja5

pencil-img

677

Meni so bile najbolj všeč Pravljice, ki so otrokom v pomoč, Nove pravljice,ki so otrokom v pomoč in Kako se pogovarjamo z otroci, da se lažje učijo. V prvi in drugi so pravljice, ki pomagajo pri konkretnih težavah-če je vaš otrok neubogljiv,vzkipljiv, če moči posteljo, se boji zobozdravnika, se prepira s sorojenci,... za vsak problem je pravljica, ki jo starši otroku preberejo. Zraven je razlaga za starše, nasveti kako naj ravnajo. Zadnja knjiga nas uči kako se pogovarjamo z otroci, uči nas umetnosti komunikacije in predvsem upoštevanja otrokovih čustev. V vseh treh je veliko konkretnih primerov iz življenja, ki jih opisujejo tako starši kot učitelji. Toplo priporočam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem