cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kloščevec oz. ricinus

clock-img

15.04.2009, 08:42

clock-img

k1

pencil-img

1649

a ga ima katera? meni so fižolčki že pognali. baje je enoletnica. drži?

clock-img

15.04.2009, 09:53

clock-img

noranate

pencil-img

2143

ja, enoletnica je, a se seme enostavno pobere in ga je veliko. Pa rastlina visoka zraste.user posted image

clock-img

15.04.2009, 14:20

clock-img

fusia

pencil-img

612

Jaz ga sadim vsako leto. Na dobrih tleh super raste in je zelo dekorativen, na slabih ali v loncih pa samo životari. Ja, je enoletnica. Zraste tako velik, da ga je jeseni težko izpuliti. Treba pa je paziti, ker so plodovi zelo strupeni.

clock-img

15.04.2009, 19:09

clock-img

k1

pencil-img

1649

ja sem brala o tem da so fižolčki strupeni. ga bom dala verjetno v večji lonec (tam so slabše rasti????). bi ga bilo jeseni lažje  odstranit. sicer pa; zakaj izpuliti jeseni, če je tako enoletnica? a ne pride  čisto preč??

clock-img

17.04.2009, 16:06

clock-img

fusia

pencil-img

612

Ja, saj pride preč, samo če ti velik zraste je že skoraj kot en grm in ima debelo steblo, to pa ne propade kar tako in meni grdo zgleda potem tam na vrtu.
Drugače meni v loncu pač ni ratal, samo jaz tudi nisem nič kaj posebej zanj skrbela, tako da drugače čisto lahko da tudi zraste.

clock-img

20.04.2009, 18:50

clock-img

k1

pencil-img

1649

saj vem da sem že tečka ampak še eno vprašanje: grm zraste iz enega fižolčka, ali sadite več fižolčkov skupaj? jaz sem sadila 4, pa že vse ful žene. naj dam skupaj, ali vsako zase?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem