cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kljub alergiji, dalje Ospen?

clock-img

25.03.2006, 12:13

clock-img

mika

pencil-img

6485

Danes sem, po 4 dneh jemanja Ospena,  bila z Lucijo pri dežurnem, ker je dobila po celem telesu osip. Zdravnica ji je dala kapljice proti alergiji in rekla da naj dalje je Ospen in da naj preneha če osip ne bo izginil. Jaz ji pa že včeraj nisem več dala Ospena. Rekla je da to ni tipična alergija. Jaz ne vem no, a mora začet otekati in se dušiti ali pasti v šok, da bo to tipična alergija?

Pred 5 leti je moj oče padel v....šok(ne vem kako se mu reče), da je bil eno uro v nezavesti in je prišel k sebi šele v bolnici. Imel je takšne krče, da so ga reševalci komaj obvladali. Voda in blato sta mu nekontrolirano uhajala iz telesa.

A naj na to čakam pri Luciji, da bo dr. rekla da je alergična?

Sicer imamo  kontrolo v ponedeljek pri njeni zdravnici.

Mika

clock-img

25.03.2006, 15:02

clock-img

Anonimen

Zdaj je, kar je. Škoda, da nisi povedala, da ne daješ več Ospena. V ponedeljek pa res vsekakor povej. Kar povej, da si se pač ustrašila in da možno, da je bilo narobe, ampak da pač sedaj tako je.

clock-img

25.03.2006, 15:43

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Nam je zdravnica dala Claritin in rekla, da v kolikor bo koprivnica in stanje hujse naj ga damo in nujno hkrati prenehamo z Ospenom...in tako sva tudi naredila, nekajkrat sva se dala OSpen, pa je bilo vse hujse in sva nehala, dala pa Claritin. Zdravnica sicer ni bila najbolj zadovoljna, ker koprivnice sploh ni videla, je pa rekla,da je dolocit alergijo kar tako na pogled zelo tezko. Zigu je zdaj v kartoteko zapisala, da je alergicen na antibiotik in sele ko bo vecji bo hospitaliziran, da tocno ugotovijo, ali je sploh alergicen.

V glavnem, pri nas je bila podobna situacija, saj sva tudi bolj na lastno presojo nehala z ospenom...je pa res ,da je pri tebi resnejsa situacija, ce je v druzini ze kdo alergicen na antibiotik.
Vse povej zdravnici, saj obstajajo tudi drugi nacini zdravljenja...nasa zdravnica pravi, da so sicer bolj agresivni, ampak glavno, da je dete ozdravi!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem