cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje so teme

clock-img

04.11.2010, 15:57

clock-img

muška

pencil-img

3223

Dobro zdaj pa res ne vem več v čem je poanta spremljanja tega RRja in pisanje tukaj gor. V napisanih postih v tem forumu so BILI  napisani nasveti in ideje ki ti lahko pridejo večkrat v zelo veliko pomoč. Vsi vemo, da je ta del foruma slabo obiskan, zato ne bluzit o prostoru, naredite ga raje tam kjer je bolj potrebno.

Mislim res no, ne vem v čem je fora na tem RR forumu večno brisanje, najbolj me pa mine ko brišete vsaj meni osebno koristne zadeve, a ostalo klofanje, natolcevanje in ostale stvari za katere itak vemo vsi kaj so, pa pustite in gledate skozi prste. Podn postaja vse skupaj.

In še nekaj, če že rabite prostor - ker bo zagotovo govora o tem, samo na čvekuv tri dni  imate 513 podstrani, ki se najverjetneje zelo pogosto prebirajo a ne?

< Sporočilo je popravil muška -- 4.11.2010 16:00:45 >

clock-img

04.11.2010, 19:39

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Se strinjam.

clock-img

04.11.2010, 21:10

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

Katere teme pa iščete? Naslov?

Kolikor jaz vem, ni bilo v zadnjem času nič pobrisanega, sploh pa ne na forumu Od rožce do solatke user posted image

lp, k

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

04.11.2010, 21:14

clock-img

Anonimen

lahko da imate nastavljeno, da so prikazane samo teme zadnjih 30 dni user posted image

clock-img

05.11.2010, 18:32

clock-img

muška

pencil-img

3223

IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR

Kolikor jaz vem, ni bilo v zadnjem času nič pobrisanega, sploh pa ne na forumu Od rožce do solatke user posted image

lp, k

glej ne vem točnih naslovov več, ampak tukaj gor je bilo precej nasvetov kaj se tiče  npr. paradižnika celo ful sort je bilo omenjenih in kako prideš do njih. Govora je bilo o negi in vzgoji orhidej, o prezimovanju pomaranč, skratka stvari, ki ti POGOSTO pridejo v poštev, ki jih ne počneš vsak dan, ampak ko jih oz. ko na kaj pozabiš skočiš pogeldat kje je bilo zapisano. 

če slučajno to kaj šteje

clock-img

05.11.2010, 18:40

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: muška

IZVIRNO SPOROČILO: Flavia RR

lp, k

glej ne vem točnih naslovov več, ampak tukaj gor je bilo precej nasvetov kaj se tiče  npr. paradižnika celo ful sort je bilo omenjenih in kako prideš do njih. Govora je bilo o negi in vzgoji orhidej, o prezimovanju pomaranč, skratka stvari, ki ti POGOSTO pridejo v poštev, ki jih ne počneš vsak dan, ampak ko jih oz. ko na kaj pozabiš skočiš pogeldat kje je bilo zapisano. 

če slučajno to kaj šteje

pa sej če vtipkaš 'orhideje' v iskalnik ti ven pljune vsaj 5 uporabnih tem... pa o paradižniku tut. mislm če tem ni več na seznamu zadnjih tem, še ne pomeni da so izbrisane.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

06.11.2010, 13:00

clock-img

muška

pencil-img

3223

kje pa torej vseeno so?

ma saj BV, itak piham proti vetru

clock-img

10.11.2010, 11:15

clock-img

muška

pencil-img

3223

se mi je zdelo da bo tako kot vedno,  pozabljeno

clock-img

10.11.2010, 22:36

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Muška tudi mene zanima kam je vse šlo, nekam malo tem je ostalo na tem forumu. Spucajte že čvek v tri dni, saj ste enkrat govorili, da se bodo teme brisale po 7 dneh, pa se ne. Šrota je tam kakor hočeš. 

clock-img

10.11.2010, 22:45

clock-img

enea

pencil-img

2440

Popravite si nastavitve na prikaži teme zadnjih 365 dni, jaz sem dobila lansko temo palme, ki je bila objavljena 30.11.09

clock-img

11.11.2010, 13:10

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: enea

Popravite si nastavitve na prikaži teme zadnjih 365 dni, jaz sem dobila lansko temo palme, ki je bila objavljena 30.11.09

Ja točno tako, še bolje kar na prikaži vse teme. Očitno ima ta podforum po defoltu nastavitev, da prikaže teme zadnjih 90 dni. Naštimaš, pa je.  Starejše teme pa, če so še na RR, bo našel tudi RR brskalnik. Res ne vem, kje je problem.
user posted image

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 11.11.2010 13:17:54 >

Jst.

clock-img

13.11.2010, 19:50

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Predno vse nasplošno obtožujete RR Team, upoštevajte nasvet zgoraj in nastavite katere teme vam prikaže. Označite VSE in dobite na zadnju strani teme iz leta 2005 tudi o Orhidejah. Malo manj negativne nastrojenosti in več lepih besed pa se vse poštima, in svet bo lepši za vse.

user posted image
lp Shorty RR

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 13.11.2010 19:52:20 >

clock-img

25.11.2010, 11:28

clock-img

muška

pencil-img

3223

ne znam nastavit. in zakaj moram nastavljat samo tukaj, na čveku pa vidim vse?

clock-img

25.11.2010, 11:33

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: muška

ne znam nastavit. in zakaj moram nastavljat samo tukaj, na čveku pa vidim vse?

Muška..pa daj no... je pač podforum tako nastavljen, a bo konec sveta zaradi tega?  Vsakič posebej si moraš nastavit, slikco imaš zgoraj kje izbereš opcijo prikaza, kliknit pa namesto tebe žal ne morem. Se mi ne zdi nobena taka reč, če pa se tebi zdi, pošlji Jerneji ZS, kaj te moti, morda bojo pa prestavili nastavitve, zdaj, ko že itak skos nekaj delajo.

Jst.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem