cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje praznovati 1.roj.dan pozimi?

clock-img

12.09.2006, 13:45

clock-img

mojca*

pencil-img

533

...če sem na pravem forumu...user posted image

torej, 1 leto bomo stari pozimi, ko bo zunaj sneg, živimo v stanovanju, radi bi ga pa lepo praznovali, seveda z majhnimi prijateljčki in tudi sorodniki....
kje se to da, ker doma nas toliko naenkrat ne more biti...?
kako ste to mamice rešile z vašimi zimskimi user posted image ?
smo pa iz mb.

hvala, lep pozdrav vsem

clock-img

12.09.2006, 14:00

clock-img

abi

pencil-img

755

Ravno to tudi jaz gruntam, vseh naenkrat v stanovanje nekak ne moreš zbasat, da bi pa imela deljen roj. dan pa spet ni ravno o.k., torej ????user posted image

clock-img

12.09.2006, 14:24

clock-img

Andra

pencil-img

825

Ali povabiš ljudi v kakšno gostilno (najboljši je kakšen kmečki turizem), če vas je toliko ali pa razdeliš. Enkrat družina in sorodniki, drugič pa prijatelji.
Mi smo tudi zimski in naredimo pač 2x, pa kaj pol.

clock-img

12.09.2006, 16:38

clock-img

daria78

pencil-img

166

Tudi naš user posted image  je zimski in naredimo fešto v stanovanju, čeprav mi zeloooo teži, pa še tečnega soseda imamo pod sabo.
Skratka, vesela sem, da si odprla to temo in morda ima kdo kako genialno idejo.

clock-img

12.09.2006, 17:07

clock-img

škratek

pencil-img

135

Oj!

Mi bomo tudi to zimo stari eno leto. Ideje o praznovanju še nimam. se mi pa zdi zanimivo npr. rojstnodnevno sankanje. In potem v kako kočo kaj pojest... Kaj menite?

clock-img

12.09.2006, 17:26

clock-img

Anonimen

Kaj pa Kolosej? Tam je (vsaj kolikor se spomnem) dovolj prostora, pa igrala imate po novem, ce se ne motimuser posted image

LP

clock-img

12.09.2006, 21:20

clock-img

babylove

pencil-img

2473

rojstnodnevno sankanje. In potem v kako kočo kaj pojest...

Meni se pa to zdi idealna genialna originalna super krasna ideja user posted image user posted image user posted image !!!

Samo pri nas nikoli ne sneži...

clock-img

12.09.2006, 21:25

clock-img

Anonimen

no ne vem zakaj ne bi mogl ločen narest? mi mamo vrt in piknike in poleti roj dneve p anikoli ne nagonim žlahte in frendov skupaj. en dan je žlaha drug dan pa kolegice z mulci.

clock-img

12.09.2006, 22:52

clock-img

paka

pencil-img

3

Tudi mi se ubadamo z vprašanjem kje praznovati roj. dan. Ta bo že to nedeljo, pa nam je en načrt splaval po vodi in sem že kar obupana , ker ne vem kaj naj naredimo.
Moram pa reči, da si lahko zeeelo srečna, ker si v hiši in takšnih problemov ne poznaš.

clock-img

12.09.2006, 22:52

clock-img

ona

pencil-img

3685

kaj pa Mc donald?jaz sem z mojim sinom enkrat bila na enem rojstnem dnevu!Saj za otroke je bilo ok,vsi tisti hamburgerji in krompirčki,za starejše pa nam ni bilo prav uredu!Drugače ti pa ostane kakšna gostilna,kjer imajo magari kakšna igrala...user posted image
Če ne Mojca pa pridte k nam,vam posodimo garažo za uni danuser posted image

clock-img

12.09.2006, 23:06

clock-img

paka

pencil-img

3

Mislim, da so še premali za Maca (praznujemo 2. roj.dan).
Hvala za povabilo:))) Razmišljam, če bi šli jahat ponije potem pa na pizzo. Ali pa v ZOO - samo tam je vstopnina za odrasle potem dražja kot vse ostalo skupaj.:((

clock-img

13.09.2006, 12:24

clock-img

mojca*

pencil-img

533

ja, ona super ideja.
pol še lahko naši sorodniki z vašega konca pridejo in to kar peš....user posted image .
pa še snega ni pri vas.

ne, res, če nič ne pogruntamo, bomo mogli imet pa ločeno....ah....user posted image
al pa povabim kolegice s tamalimi v kolosej, ja, če so igrala.

clock-img

21.09.2006, 16:02

clock-img

cihapuha

pencil-img

40

Sej velik idej ni...kakšna gostilna.
Razen če razdeliš.Potem lahko doma.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem