cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje kupujete šolske potrebščine?

clock-img

06.06.2007, 17:24

clock-img

Anonimen

Mi dobimo naročilnico za Kopijo nova MB. Eni starši so se že bunili, da so določene zadeve dražje.user posted image Jas že leta tkole naročam, vse na enem mestu in pošljejo ti, ni mi treba letati po knjigarnah. Kako pa ve ali v knjigarni naročite al imate tudi tkole urejeno v šoli?
5 razred 82 eurov samo DZ, kje je pa še ostalouser posted image

clock-img

06.06.2007, 22:10

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mi smo v prvem tudi pri kopiji naročili ,v drugem sem letala okrog ,ker so ene modrovale kako je tu dražje -samo se ne splača za tretjega bom spet v kopiji naročila ker se mi ne da letat okroguser posted image

clock-img

13.06.2007, 13:18

clock-img

m76

pencil-img

354

Jaz pa vsako leto DZ in učbenike naročim preko spleta ( učbeniki.com), dajo na 3 obroke  če naročiš do 20.6., zvezke in ostalo pa v knjigarnah.

clock-img

16.06.2007, 23:28

clock-img

Anonimen

Jst ne maram teh naročilnc (čeprav smo jih tut uporabljal en cajt), ker sovražm use, kar je podobn položncam. user posted image  Tko, da bom šla letos kr na sprehod po knjigarnah enkrat avgusta, pa bo. Moj mladič gre u 5. razred 9-letke in komplet učbenikov in delovnih zvezkov (vse novo) je cca. 180 €. Potem pa še zvezki, pisala, športne in likovne potrebščine, torba, copati... ene 300 € pa bo, no. user posted image user posted image Vse razn učbenikov pa kar lepo v City parku.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 16.6.2007 23:29:08 >

clock-img

14.07.2007, 19:41

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Zdravo!

Tudi mi smo prvič kupili preko Kopije. Vendar smo dobili zvezke prvi šolski dan, drugi dan so morali že biti oviti. Groza!! Da ne rečem kako dolgo sem jih ovijala, lepla nalepke z imenom gor. Nič več!!!
Zdaj pa grem s seznamom, katerega dobita v šoli v DZS in tam dobim vse. Če pa slučajno nimajo, mi pa naročijo, ko imajo vse me pokličejo.
Letos sem imela 28.6. že skoraj vse zvezke in del. zvezke pripravljene.
Najboljše pa je to, da si otrok lahko sam izbere motiv na zvezku. Pri nas je zdaj motiv Yu-Gi-Oh! popularen in vsi zvezki imajo ta motiv.

Zdaj nas več ne skrbijo zvezki in knjige, saj imamo počitnice!!!!!!

Lep počitniški pozdrav!!!

clock-img

14.07.2007, 20:26

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

V Mladinski knjigi izpolnim naročilnico, lahko plačaš na 3 obroke. Po 15 avgustu pa dvigneš pri njih paket.

clock-img

14.07.2007, 22:42

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mi delovne zvezke, večino zvezkov in material za likovno naročimo pri kopiji. Dostavijo nam okoli 15.8., takrat plačamo tudi treji obrok. Razne malenkosti (mape, beležke, svinčnike, ovojni papir, nalepke...) - pa gremo kupit v papirnico.

lp

clock-img

15.07.2007, 08:58

clock-img

s.

pencil-img

639

Papirnica Libro v Avstriji.

clock-img

16.07.2007, 11:14

clock-img

Anonimen

mi pa imamo možnost naročiti kar v šoli,od mladinske knjige.dajo na 3 obroke in prvi dan jih čaka paket v šoli.mi ni treba nikamor hodit v tej vročini in ko je taka gneča po cestah...
sem pa naročila samo DZ,kar nanese 69,73 €.
učbenike si sposodi v šoli brezplačno.
zvezke in ostale drobnarije pa smo do sedaj kupovali kar v najbljižji papirnici.
letos si je zaželela kaj drugačnega in gremo pogledat v TS,kakšna je izbira...

clock-img

29.07.2007, 23:44

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

učbenike si izposodimo v šoli...dz greva kupit avgusta v MK (se še ni zgodilo, da česa ne bi dobili)...zvezke in ostale drobnarije pa v interšpar user posted image
jaz ne vem, od kod vam take cifre...toliko nad 100 eur user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

03.08.2007, 10:48

clock-img

Anonimen

oj,kerensa,najina mladiča sta pa enako stara,oba v 5.r. 9letke,a? si bova lahko kake izkušnje izmenjaliuser posted image .
ja,pravljica,če kupiš vse novo,hitro nanese taka cifra. za dz sem dala skoraj 70 €. če bi kupovala še vse učbenike nove,bi bilo to še naslednjih 70 €. in včeraj smo šli po zvezke in to in sem dala spet 70 €.
e,ja 140 ojrotov je šlo tako mimogrede. še dobro,da učbenike dobimo na šoli...

clock-img

05.08.2007, 22:07

clock-img

daša

pencil-img

171

Jaz sem dala v Mladinski knjigi za komplet učbenike (po obrazcu Kopija nova) 107 eur. Knjige pa dobijo "na posodo" v šoli.

clock-img

05.08.2007, 22:07

clock-img

daša

pencil-img

171

Aja, pozabila napisat za 5/9 razred.

clock-img

06.08.2007, 10:17

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Naša gre tudi v 5.raz/9 letke,delovne zvezke sem naročila preko kopije v DZS-ju in odštela 72€,drug teden pa še po ostale potrebščine tudi v DZS,hvala bogu,da mi še letos ni treba torbe kupit,ki je od vseh potrebščin najdražja.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

clock-img

06.08.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

o,sej nas je kar nekaj tukaj,ki bomo imeli otroke septembra v 5.r/9letke!!
tudi moja se je odločila,da ji je torba tako všeč ,da noče še nove.
je pa zdej čisto nora,sploh zdej,ko so že vsi zvezki doma,bi kar zavijala,pa lepla etikete,pa urejala peresnico,... bi že kar šla v šolo. komaj čaka september...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem