writing-img

kje kupiti kovterček?

clock-img

22.09.2004, 13:30

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Ojla!

Ker se bližajo bolj hladni dnevi, bi rada kupla kovterček za našega malega polheka. Je bolj zmrzljive sorte, pa bi rada čim bolj toplega. Kje ste vi kupile kovterčke?

Kaj pa spalne vreče? Kako se obnesejo? In kje kupiti te? Vem, da jih imajo v Toysu in Baby centru, pa se mi zdijo vse tako tanke.

Imate kakšne predloge kam naj še pogledam?

LP, jagoda in zmrzljivček Adam

clock-img

22.09.2004, 13:36

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Kovterčke imajo dobre pri Odeji Škofja Loka, tudi spalne vreče z rokavčki ali brez. Cena njihovih spalk pa je kar visoka. Jaz sem zelo zadovoljna z eno, kupljeno pri C&A, ki je glede surovinske sestave enaka Oddejini, cena pa enkrat nižja. Brez vreče pa pri nas že od 3. meseca ni šlo, ker se je vedno razkril.

clock-img

22.09.2004, 13:54

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Tudi jaz bi ti priporočala odejo Škofja Loka, "žakl" pa tud priporočam, ker tud naša brca pa je vsako jutro razkrita, tukaj ji je pa prijetno toplo

clock-img

22.09.2004, 17:32

clock-img

malika

pencil-img

3199

Imajo jih tudi v Arielu in Modiani.
Spalno vrečo pa sem jaz kupila v Aladinu-dala 5000 sit in je lepo debela in topla. Brez nje pri naši hiši ne gre.

clock-img

24.09.2004, 12:07

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Poglej na www.odejca-sp.si.

L.p.

Tea

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem