cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje kupiti

clock-img

11.08.2005, 21:46

clock-img

čaki

pencil-img

1009

mene pa zanima kje kupite zvezke oz. potrebščine za šolo? a greste kar po trgovinah- merkator, tuš... ali kupite v mladinjski knjigi? men se zdi da so tisti lumpi zvezki nekam čudni- kar preveč pooskani uglavnem niso tko uredu..

clock-img

11.08.2005, 22:28

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem ugotovila, da so tako zelo velike razlike v cenah, da sme se odpravila v par tgovin: dzs po knjige in zahtevane mapet zvezke, v eleclercu so imeli blazno dobro izbiro vsega ostalega in zelo poceni, kar pa nisem dobila, sem šla iskat v interspar, pa niso imeli bog ve kaj - razočarana, par stvari pa sem kupila kar v domačem tušu in mercatorju. Za dva otroka smo za čisto vse, s plačilom sposojenih knjig vred, zdaj na 46.000.- brez kakšne nove torbe. Lani sem dala več, ko sem čisto vse kupila v DZS-ju. Tam so zelo dragi. btw, meni so lumpijevi zvezki ok, so pa 40-listni, zato niso tako kompaktni. Odvisno kaj rabiš.

clock-img

14.08.2005, 11:39

clock-img

tesa

pencil-img

676

Mi knjige nabavimo v šolskem skladu, delovne zvezke naročimo že prej v šoli za eno DZS, za drugo MK.
Kar bo pa zvezkov in ostaleda drognega materiala pa bomo šli verjetno kar v Leclerka ali Interspar, ker so cenejši kot v knjigarnah.

clock-img

21.08.2005, 21:50

clock-img

india

pencil-img

5342

Knjige si sposodijo v šoli, delovne vezke naročimo,p a tudi neke malenkosti zraven preko Kopije, zvezke pa smo letos pri MK kupili, Targetove, ker so dovolj kompaktni, pa lepo izbiro motivov imajo. Le to me moti, da v šoli zahtevajo 50l zvezke,ki jih redko kje dobiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem