cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje kupiti?

clock-img

02.12.2005, 14:16

clock-img

Anonimen

Dan!
Saj ponavadi nisem tako sramežljiva...ampak...user posted image

Torej, kje se kupi lubrikant? V lekarni ali v sex šopih?

Namreč...sem nekaj tednov po porodu in me malo skrbi prvi sex - sem bila kar nekaj raztrgana in prerezana...pa ne vem kako bo.

Hvala za pomoč.

clock-img

02.12.2005, 14:17

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Lubrikant lahko kupis tudi v intesparu, drogerie marktu, ... seveda pa tudi v lekarni in sex shopih

predlagam ti modrega, ki ima tud tako pumpico, za lazjo uporabo (da se manj packa) mislim da od Durexa

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 2.12.2005 14:18:34 >

clock-img

02.12.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

Naj najleša hvala!!!user posted image

clock-img

02.12.2005, 16:52

clock-img

muki1

pencil-img

7193

A niso vredik ti smajliji?
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image , ja no pa tudi v sex shopu jih imajo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

02.12.2005, 19:46

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Sparu pri kondomih majo tud lubrikant... mislem da je Durexov, pa še full je dober

L I V E S T R O N G

clock-img

02.12.2005, 19:51

clock-img

Anonimen

Mi pa prisegamo na K-Y od Johnson&Johnsona, je pa na vodni osnovi, kupi se ga pa v lekarni.

clock-img

02.12.2005, 21:50

clock-img

Veverička

pencil-img

324

Samo ne v sex-shopu!!!Moj user posted image  je dal tam za lubrikant skoraj 5 jurjev, dvomim, da so v lekarni ali Sparu tako dragi. Saj potem je skoraj dobil user posted image  namesto user posted image !!!! He,he,he....

clock-img

04.12.2005, 13:05

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Lahko lubrikant, drugače pa imajo v DM marketu Multy Gyn gel, ki je ravno tako namenjen in temu, ter vzdrževanju ph ravnovesja, ki se po porodu ob dojenju rado poruši. Je pa bela škatlica z vijoličnim napisom.

clock-img

04.12.2005, 23:51

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

sanja se mi ne, ker niti ne vem prav kaj je touser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

04.12.2005, 23:55

clock-img

KODA

pencil-img

4015

V Sparu pri kondomih,tam sem slučajno to videla.Cena je pa mislim,da okrog 1500 sit(nisem sigurna).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.12.2005, 00:50

clock-img

Anonimen

Najceneje boš prišla skozi, če ga kupiš v Intersparu, dobi se pa tudi v DM, pa najbrž še v kaki drugi dobro založeni trgovini ali drogeriji (npr. Mercator, Muller...). Malo poglej pri kondomih.
Kar se tiče Multi gyn gela, drži, kar je napisala pupic@, samo meni ta gel recimo ni odgovarjal. Ne vem zakaj, ampak mene je ful peklo po njem. Nisem pa še nikoli slišala, da bi imela kaka druga take probleme z njim kot jaz. Probaj, mogoče ti bo pa pomagal. Načeloma ga ginekologi priporočajo, vsaj moji prijateljici ga je, ker ima ful težave in ona ga odlično prenaša in z veseljem uporablja.

clock-img

05.12.2005, 03:35

clock-img

artista7

pencil-img

816

po moje je najboljši ky gel, kupiš ga pa v lekarni, nima hudega vonja in je super

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem