cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kje Mojster Miha?

clock-img

18.02.2008, 23:38

clock-img

blak

pencil-img

660

Na torti našega malčka bo letos kraljeval mojster Miha in Drejc... ali pa Vojc, bomo še videli, katerega bo lažje narisat.

Ali ste morda kje srečale papirnat oz. plastičen prt, kozarce, krožnike, servetke z Mihcem?

...ker Miha rules...user posted image

clock-img

18.02.2008, 23:40

clock-img

lex

pencil-img

6532

kakšen Tuš bi znal imet, vendar nisem videla ko sem kupovala strelo Mcqunna

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

19.02.2008, 00:26

clock-img

gapimasa

pencil-img

76

Toys v Avstriji ima vse mogoče junake risank (krožnike, kozarčke, balone, prte, klobučke, itd).
Pa niti drago ni!

clock-img

19.02.2008, 00:29

clock-img

blak

pencil-img

660

IZVIRNO SPOROČILO: gapimasa

Toys v Avstriji

uf, malo predaleč. sem na obaliuser posted image

clock-img

19.02.2008, 06:52

clock-img

noe

pencil-img

982

O. pri nas je tud zakon. Smo dlih v soboto mogli nabavit krožnik, posodico in skodelico v Merkurju, vendar je keramika.
Upam, da najdeš.

clock-img

19.02.2008, 06:59

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Kaj pa Interspar v Supernovi ali Mercator 2? Sem jih pa že tudi vidla v Emisferu v Monfalcone.

clock-img

19.02.2008, 07:59

clock-img

piškotka

pencil-img

149

Verjetno bodo imeli v Turbo limaču v BTC.

clock-img

19.02.2008, 08:17

clock-img

nuala

pencil-img

1653

No, samo ideja.
Morda bi naredila normalno torto, in potem namesto ohraska - šablone postavila na torto figurice Mojster Miha & co. Iz kinderjajčka ali druge.
Take torte prakticiram pri mojih otrocih. Gili je dobil torto, ki je imela gor drevesa ( svečke v obliki zmrekic ) in garažo iz piškotov, okrašeno z bomboni, vse skupaj je bilo zasneženo ( sladkorni preliv in kokos ) v garaži pa je bil parkiran avto McQuin ( al kako že ). Jakobova torta je bila gradbišče ( luknje v bisvitu, pa kupi iz biskvitov, prelito s čokolado ) na torti pa bager, buldožer, kamion in dvigalka.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

19.02.2008, 13:01

clock-img

blak

pencil-img

660

Uaaa, nuala, ful dobra ideja ta s kupi zemlje in figuramiuser posted image . Bomo probali!

Drugače pa pri nas zgleda izdelava torte tako: mož jo speče (priden, ne?), jaz pa okrasim. Ampak ne s šablono. Prav s profi barvami, ki se mešajo s smetano, tako da lahko tudi odtenke izbiram. Lani je bil še Medvedek Pu aktualen in enostaven za risat, letos pa je ta Miha s karirasto srajco pravi izziv.user posted image user posted image Sicer sem pa že trenirala, ko sta mi nečaka  naročala: "jaz pa bi spidermana, ki skoči in se obrne....user posted image " in vseh sort vlakov Tomažev in bande. Je pa res, da se s tem ubadam ure in takrat NE ME TIKAT!user posted image

clock-img

19.02.2008, 18:38

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

Toys, Turbo limać

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

22.02.2008, 12:50

clock-img

Raho

pencil-img

4143

V Toysu 100%, ker smo tam letos to kupili mi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem