cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

keš klic

clock-img

08.03.2008, 19:36

clock-img

eya

pencil-img

4615

A poznate to foro na radiu Center? Naključno kličejo naokoli in če se javiš z "Radio Center...", ti dajo 10 tisoč €.

Me zanima, če se kaj ve, s katere cifre kličejo? Ali kličejo pod skrito številko?

clock-img

08.03.2008, 19:43

clock-img

Anonimen

Pojma nimam.

A to je ta fora z reklame? Mi ni bila jasna...

clock-img

08.03.2008, 19:45

clock-img

Anonimen

Ha....dobro da vem. A to na mobitele tud kličejo?user posted image

clock-img

08.03.2008, 19:46

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ne vem, katero reklamo misliš... Ko te pokličejo, ne smeš rečt halo ali prosim, ampak "radio Center, najboljši glasbeni miks za vso Slovenijo"

Kličejo pa na cifre, ki so javno dostopne. Verjetno tudi na mobitele, če so cifre v imenikih.

< Sporočilo je popravil eya -- 8.3.2008 19:48:09 >

clock-img

08.03.2008, 19:46

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

kako se moraš javt?(jest sem bl tupa pa reklame tud še nism slišala) aja pa drek sem sanjala..sej to pomeni denar,a nede?

clock-img

08.03.2008, 20:01

clock-img

alička

pencil-img

2082

Se ne bi brala evrčkov, sam mene itak ne bo noben klicu, nisem jaz te sreče. Drugače pa mislim, da kličejo vsakič iz kake druge številke.

clock-img

08.03.2008, 20:17

clock-img

usa

pencil-img

228

Meni se pa zdi da kličejo 99% samo podjetja ker se itak ne morajo oglasiti drugače
kot prosim.Malo zavajajo ljudi.user posted image user posted image Poslušam pa res ogromno radio center.

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

clock-img

08.03.2008, 20:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne vem, katero reklamo misliš... Ko te pokličejo, ne smeš rečt halo ali prosim, ampak "radio Center, najboljši glasbeni miks za vso Slovenijo"

Kličejo pa na cifre, ki so javno dostopne. Verjetno tudi na mobitele, če so cifre v imenikih.

Hvala, da si povedala, kako se moram oglasit. Se bom oglasila na vse nepoznane in skrite številke user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.03.2008, 20:56

clock-img

Anonimen

Meni se pa zdi da kličejo 99% samo podjetja ker se itak ne morajo oglasiti drugače
kot prosim.Malo zavajajo ljudi.

Se en razlog vec, da preskocim njihovo frekvenco...user posted image .

Reklamo sem pa opazila, ni bil stran vrzen dnar..user posted image

clock-img

08.03.2008, 21:14

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Ko sem zadnjič poslušala, pa so dobili na tel eno žensko iz primorske...in itak ni vedela za kaj se gre. In ji je potem ona iz radia povedala, da ko jo bodo (če jo bodo) poklicali naslednjič, se mora oglasit tak (in ji je povedala 2x kako se mora oglasit). Tak da očitno pokličejo 2x...

clock-img

08.03.2008, 23:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

ellie.....ziher te ne pokličejo 2x user posted image user posted image user posted image

to ti povejo samo, da se potem še naslednje leto žreš, kaj si zamudil user posted image user posted image user posted image

aja, jaz sem nadomeščala mojo delavko prejšnji teden in ves čas poslušala ta keš klic....kličejo tudi na mobitele in čisto privat........s katere številke, pa sem se ravno danes spraševala pred enim jumbo plakatom user posted image

...vox populi...

clock-img

08.03.2008, 23:42

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

sašo pap pa zgleda kot ena kurja rit,a ne?

clock-img

08.03.2008, 23:43

clock-img

rija

pencil-img

15589

ni glih moj tip user posted image

punca je pa fejst user posted image

...vox populi...

clock-img

09.03.2008, 12:06

clock-img

karamela

pencil-img

645

tudi meni ni vse čist jasn, kje dobijo številke. Mislim pa da sem slišala da to kličejo samo tam se mi zdi nekje od 6 do 10 ali 09.30 zjutraj.

Itak pa nimam te sreče.

Sem parkarat probala dobit vezo k so  talal na radiu E  106,4 Eur, ko naj bi do konca se odvrteli dve uspešnici (cel teden isti dve), do konca takoj eno za drugo. Pa še predno je bilo druge konec je bil telefon že zaseden in še pred istekom druge uspešnice so že imeli nekoga na liniji tko da, se mi to zdi vse tko bl....

Bi pa pasal teh 10.000 eur...user posted image , a ne!

clock-img

09.03.2008, 12:24

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Kličejo vse številke, domače, podjetja, tud mobitele - uporabnike ki so v imeniku (če te ni, se lahko registriraš na strani od radia Center).
Kličejo pa cel dan, ne samo takrat ko sta Polona in Sašo.

< Sporočilo je popravil helloKitty -- 9.3.2008 12:25:38 >

clock-img

09.03.2008, 16:55

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Ja, mene so pa ustavili na cesti in sem jim dala mojo tel. številko. Kličejo pa vedno 15 minut čez uro.

Zdaj pa čakam, da me kaj presenetiuser posted image .....................

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

09.03.2008, 19:41

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Ja, mene so pa ustavili na cesti in sem jim dala mojo tel. številko. Kličejo pa vedno 15 minut čez uro.

Zdaj pa čakam, da me kaj presenetiuser posted image .....................

Aja, torej veš, da te bodo poklicaliuser posted image  Le glej, da se boš prav oglasila, 10.000€ ni malouser posted image

clock-img

10.03.2008, 16:37

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Aja, torej veš, da te bodo poklicaliuser posted image   

Ne, ni ziher da bodo glih mene klicali.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

19.03.2008, 11:42

clock-img

Martinčka

pencil-img

1271

Jst sm se tut prijavila na njihovi spletni strani pa upam da me bojo zbrali.. oo kok bi pasalo...
ampak pri teh nagradah nimam nikol sreče.. enkrat sem sam zadele milkina sončna očala ki niso bla za nikamor.. haha.. no ampak vsaj nekej:)

držim pesti da bo katera od tukaj zadela:) potem bo zagotovo en fajn piknik nardila:)

clock-img

19.03.2008, 12:36

clock-img

srki

pencil-img

9222

A men pol ne morejo, ker nisem v imeniku? Drugače pa je to že bilo enkrat na enem radiu, na isti način.

clock-img

19.03.2008, 12:39

clock-img

majcci

pencil-img

521

Kličejo vse številke, ki so v imeniku, če pa nisi v imeniku, se pa lahko registriraš na njihovi strani. Lahko pa tudi na njihovi strani dobiš ozadja in melodijo, na podlagi katere potem vidiš da te oni kličejo.

clock-img

19.03.2008, 12:43

clock-img

Anonimen

na podlagi katere potem vidiš da te oni kličejo.

Tega ne moreš VIDET. Edini znak je, če te kliče neznana številka, ki pa je lahko tudi skrita in iz mobilnega ali stacionarnega telefona.

clock-img

19.03.2008, 12:47

clock-img

majcci

pencil-img

521

No, tako sem slišala. Naj bi bile znane številke s katerih kličejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem