cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj začnejo izpadat mlečni zobki?

clock-img

27.02.2007, 09:20

clock-img

n*a*

pencil-img

50

Torej do kdaj ima otrok mlečne zobe?
Naša ima tako slabe, da komaj čakam, da ji izpadejo in začnejo rast stalni.
Kdaj bo to?user posted image  Okrog 5, 6 letauser posted image

clock-img

27.02.2007, 11:28

clock-img

srki

pencil-img

9222

A ima črne? Takšne je imela sosedova punčka, ti zobje ji sploh niso odpadli, kot odpade zob, ampak so te črne "škrbinice" kar zginile oz. se še malo poznajo, stara pa bo 5 let. To pa sploh baje ni povezano s tem, da bi otrok samo sladko jedel. Takšna zasnova.

Izpadanje pa je po moje čisto odvisno od posameznika do posameznika. Moji sestri je zobozdravnik rekel, da ima en zob še vedno mlečen, pa bo stara 30 let. Saj ne vem, ali je res, ali se je zezaluser posted image .

clock-img

27.02.2007, 21:15

clock-img

hariba

pencil-img

1387

Mojim trem okrog 6. leta, par mescov prej. Moj tastarejši je imel zgornje 4 zobe črne že pri dveh. Je zobozdravnica rekla da od flše in antibiotikov, ki jih je prva 3 leta ogromno pojedel. Okrog 6.leta so tiste škrbinice izpadle. Sedaj je star 11 let in ima zelo lepe in močne stalne zobe, nekaj ima pa še mlečnih.

clock-img

27.02.2007, 22:19

clock-img

takero

pencil-img

61

pri nas pa smo ravno danes zgubili drugi zobek,stara pa je 5,5let...spet bo zobna miška na pohodu...user posted image user posted image user posted image

BARBI

clock-img

01.03.2007, 08:18

clock-img

ajrin

pencil-img

51

Našemu tastarejšemu je prvi zobek (spodnji) izpadel prejšnji mesec, pa je bil novembra star že sedem let, vse ostale pa ima še čisto lepe. Komaj čaka, da izgubi še katerega, zaradi zobne miške seveda!user posted image
Irena

clock-img

27.03.2007, 01:38

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Pri 6 letih in pol,mu je izpadel prvi zobek.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.04.2007, 10:10

clock-img

san

pencil-img

4176

moji hčeri je prvi izpdel že zelo kmalu, dva meseca pred 5 rojstnim dnem. kmalu nato še drugi.

clock-img

05.04.2007, 20:49

clock-img

flecker1

pencil-img

528

Kolk pa je mlečnih zobkov? Naši je že 6 mlečnih izpadlo, sedaj še 2 ji maje, kolk pa še?user posted image user posted image

clock-img

10.04.2007, 13:30

clock-img

san

pencil-img

4176

Kolk pa je mlečnih zobkov? Naši je že 6 mlečnih izpadlo, sedaj še 2 ji maje, kolk pa še?

user posted image
ja, 20 jih je - se pravi 5 na vsaki strani zgoraj in spodaj

lp, s

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem