cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj v porodnišnico?

clock-img

26.04.2005, 08:04

clock-img

vrendu

pencil-img

65

Saj so nam v materinski šoli povedali, da takrat, ko bodo popadki na 5 minut, ampak, kaj pa če jih sploh nimaš takrat, ko bi morali biti? A moraš potem vseeno na PDP oditi v porodnišnico, da naredijo vsaj pregled, ali greš na pregled k ginekologu? Aja, pa še to: koliko dni čez PDP počakajo preden sprožijo porod?
LP vsem

clock-img

26.04.2005, 09:15

clock-img

Anonimen

Zelo malo verjetno je, da boš rodila ravno na dan, ko imaš določen PDP. Če do PDP ne rodiš, potem imaš dva dni kasneje v porodnišnici pregled (ginekologinja ti pred tem da napotnico, ki velja tudi za porod) z amnioskopijo (kako to izgleda, ti bodo opisali na ogledu porodnišnice) si ogledajo plodovnico in s CTG-jem gibe ploda, morda tudi z UZ-jem stanje ploda, potem pa določijo nadaljnje preglede.
Porod sprožijo glede na rezultate teh pregledov, v vsakem primeru pa ne kasneje kot 10 dni po PDP.

clock-img

26.04.2005, 10:09

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz sem imela en dan pred rokom še zadnji pregled pri moji g. potem pa je rekla da če čez dva dni ne bo nič naj grem kr v porodnišnico in bodo oni potem povedal kako naprej. In potem ni bilo čez dva dni nič, grem v porodnišnico in tam rečejo da bomo šli rodit, ker sem bila dost odprta le popadkov nisem imela. Po moje ti bo že g. povedala kako in kaj. mOgoče pa te že prej prehiti.

clock-img

26.04.2005, 15:21

clock-img

Anonimen

Ja, sta kar prav povedali. Tam okoli PDP boš imela posvetovalnico, najbrž kak dan prej in potem na vsake 2-4 dni, če se nič ne bo dogajalo.

kolk čez rok čakajo je pa čisto odvisno od nosečnosti, pa tudi od porodnišnice.

Pri meni so čakali 15 dni.

clock-img

26.04.2005, 18:05

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Na PDP v porodnišnico na CTG, ki se potem (v MB) ponavlja na 3-4 dni. Meni bi porod sprožili 14 dan po PDP. (pa sem 13. rodila;) )

clock-img

26.04.2005, 19:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.04.2005, 10:20

clock-img

vrendu

pencil-img

65

Hvala, punce!:bravo:

clock-img

25.05.2005, 20:39

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Na PDP se ni nič dogajalo, potem sem vsak dan hodila na CTG in vsak drug dan na amnioskopijo. Rodila sem 11. dan po PDP z umetnimi popadki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem