cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj v novo vezo?

clock-img

16.03.2009, 13:40

clock-img

teja28

pencil-img

236

tiste, ki imate izkupnje z razhajanjem in ponovnim združevanjem user posted image  Zanima me, kdaj po končani vezi ste se podale v novo? Jaz sem namreč s sinkom ostala sama pred dvema mesecema. SPlet okoliščin je nansel tako, da se je v istem času razšel tudi moj dolgoletni prijatelj, s katerim sva v najtniških letih nekaj imela. On ima tudi sina (4 leta). En do drugega čutiva precej, vendar se mi zdi, da se nekako ne upava probati, češ, da je še prezgodaj ... kaj menite?

clock-img

16.03.2009, 13:47

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Če čutita oba tako se pač lahko po mojem mnenju dobita na kaki večerji klepetu in podobno. Začnita pačasi pa bosta vidla kaj in kako.user posted image

clock-img

16.03.2009, 14:42

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Včasih še predno se je stara zares čisto končalauser posted image . Nisem glih za vzor, kar se tega tiče. Ampak se je obneslo, noben bivši me ne preklinja prevečuser posted image . Če bi moj lubi čakal, da bom pripravljena, bi me verjetno že kak drug prej pohapsiluser posted image . Po moje kar probajta, saj nimata kaj zbubit... počasi pa brez kakih hudih pričakovanj, pa bo.

clock-img

16.03.2009, 15:12

clock-img

Lenck

pencil-img

431

Moje mnenje: čas za novo zvezo je, ko staro preboliš, pozabiš pa je ne. Koliko časa to traja, pa je odvisno od zveze in človeka, vsakič posebej.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

clock-img

16.03.2009, 17:55

clock-img

tweety83

pencil-img

784

Poslušaj svoje srce in čustva in se ne oziraj na druge - kaj si mislijo in kaj bojo rekli. Glavno je da si ti srečna in tvoj otrok. Je pa res tudi to, da se ne "zaleti" v novo vezo, ampak se prepričaj -  če je res več kot dober občutek.
Te podpiram - ne glede na to, kako se odločiš.
Lpuser posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 19:42

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: U

Če čutita oba tako se pač lahko po mojem mnenju dobita na kaki večerji klepetu in podobno. Začnita pačasi pa bosta vidla kaj in kako.user posted image

se strinjam user posted image

clock-img

17.03.2009, 13:20

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Včasih še predno se je stara zares čisto končalauser posted image . Nisem glih za vzor, kar se tega tiče. Ampak se je obneslo, noben bivši me ne preklinja prevečuser posted image . Če bi moj lubi čakal, da bom pripravljena, bi me verjetno že kak drug prej pohapsiluser posted image . Po moje kar probajta, saj nimata kaj zbubit... počasi pa brez kakih hudih pričakovanj, pa bo.

Hvala enako! user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

17.03.2009, 13:40

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

In še ena bivša lajdra se javlja.

Pa probaj, nimaš kaj izgibit.

clock-img

24.03.2009, 15:44

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

tole je po moje čist odvisno od tega, kdaj ti TISTA oseba prekriža pot,... user posted image Če je le tisto pravo ni nikoli prehitro.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

24.03.2009, 15:53

clock-img

Lenck

pencil-img

431

Kaj pa vem... če so tvoje misli še vedno obremenjene s prejšnjo vezo, je po mojem mnenju lahko prehitro - ne zaradi nove veze same, ampak zato, ker jo stara, še ne prebolena in ne "prežvečena" in "domišljena" lahko obremenjuje. Sploh, če s tem obremenjuješ še novega partnerja, ki mora ves čas poslušati o prejšnjem in tvojih ne do konca premišljenih odnosih z njim... Ko staro enkrat resničn preboliš (kt radi rečemo), kar pa ne pomeni, da jo pozabiš, ampak si sposoben nanjo gledati z realne distance (kar ni ne zatajevano objokovanje, obžalovanje, niti kritiziranje in ugotavljavnje, kako je bilo vse slabo...), takrat pa - zagrabi user posted image

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

clock-img

25.03.2009, 17:34

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

se strinjam user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.03.2009, 16:02

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Sledi svojemu srcu, počasi se "raziskujta", neobvezno, ampak odkrito. Če "pašeta" skupaj, potem nima smisla čakati. Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

user posted image pa ti itak ne bo škodilo!!!

clock-img

29.03.2009, 19:12

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pa sporoči kako in kaj se je izteklo.
Srečno.

clock-img

30.03.2009, 09:16

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

če si razčistila stvari v svoji glavi glede prejšnje zveze in če je tqako storil tudi on....potem go for it!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem