cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj ste dobile menstruacijo po abraziji

clock-img

14.03.2009, 10:33

clock-img

tejčit

pencil-img

220

ojla punce.Mene pa zanima kdaj ste dobile menstruacijo po abraziji.Pri
meni je minilo pet tednov od abrazije je še ni.

clock-img

14.03.2009, 12:25

clock-img

mića

pencil-img

201

ja mene tud to zanima ker komaj cakam spet it v akcijo
sem se pogovarjala z ginekologom pa je reku da lahko takoj spet poskusiva in sem se odločla da bom ker berem tle na forumih pa se mi zdi da ni enga pravila kakor ti je pa c usojeno tudi ce cakam pol leta mi nobeden ne more zagotovit da bo potem pa vse ok
odločila sem se da ne bom vec jokala ampak se bom rajsi borila za nov plus za novo pikico in na koncu za mojegauser posted image

clock-img

14.03.2009, 20:56

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pod Opozarjamo je tale tema: http://www.ringaraja.net/forum/Kdaj_ste_dobile_M_po_SS%3F/m_1028912/tm.htm (v prvem postu je sicer vprašanje za ss brez abrazije, ampak odgovori so pa za oboje).

clock-img

14.03.2009, 21:05

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Na prvem pregledu 1 mesec po abraziji sem dobila tablete za pospešitev menstruacije. Je moja G rekla,da nima smisla toliko časa čakati.

clock-img

15.03.2009, 10:05

clock-img

tejčit

pencil-img

220

No pa sm jo končno dočakala danes sm jo dobila saj sm jo komaj čakala,potem
bom čakala še eno da bomo lahko spet poskusili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem