cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj se je končalo napenjanje ?

clock-img

17.10.2008, 08:00

clock-img

Anonimen

Naš fant je imel hude krče do 2,5 meseca, zdaj pa krčev že lep čas nima, ga pa ful muči napenjanje. Sploh se ne more sprdet brez pomoči in potem je cel božji dan siten. včasin nama uspe z zvijanjem nogic spustit par vetrov, pa je potem pol ure zadovoljen, potem pa spet, včasih pa kljub čaju za prebavo, masiranju s kremo po trebuščku, pritiskanju nogic na trenušček, ne uspe.
kupčke redno podirava in ful lepo podre.

ampak temu pa ni konca. a lahko to traja še dlje kot do 4 meseca, pa če katera ve, kako to da nikakor ne more prdnit sam, pa da se sploh nabira toliko plinov notri?

hvala

clock-img

17.10.2008, 08:18

clock-img

matic0105

pencil-img

305

mi smo stari 5,5m... pa kar ni koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2008, 10:35

clock-img

nara123

pencil-img

98

Pri nas je trajalo napenjanje do nekje 4 meseca vendar pretežno ponoči.Probaj z sab simplexom res ni čudežno pomaga pa da se vetrovi lažje izločijo,naši je pomagalo vendar je napenjanje ostalo samo ne več tako izrazito.Po 4 mesecu pa je o.k.

clock-img

17.10.2008, 20:04

clock-img

inesc

pencil-img

298

Mi smo pri našem fantku poizkusili koprov čaj. Naredi čisto blagega in mu dajaj po žlički, če seveda dojiš. Naš je prdel kot en stari Pohorc.

_____________________________

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem