cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj po odstranitvi septuma-pregrade

clock-img

14.10.2005, 11:40

clock-img

zrak

pencil-img

1566

Koliko časa ste morale ve počakat preden ste začele delati na user posted image user posted image  po odstranitvi maternične pregrade.
Jaz nisem še utegnila pridet na kontrolo in zdaj se bo obrnil že 2. ciklus. A menite, da bi lahko že začela user posted image user posted image  na user posted image ? pregrada je bila manjša 1 cm.
Komaj čakam saj sem polna novih upanj user posted image user posted image user posted image
Hvala super ste

clock-img

14.10.2005, 12:06

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Meni so odstranili zarastline in pregrado. Počakati sem korala do prve M, potem sem pa lahko pričela z spolnimmi odnosi.

Če še nisi uspela napregled, pokliči G po telefonu in jo vprašajuser posted image

Pa upam, da bo hitro ratalouser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

14.10.2005, 12:45

clock-img

zrak

pencil-img

1566

Z zaščitenimi ali nezaščitenimi spolnimi odnosi. Jaz sem tudi lahko po enem tednu pričela s spolnimi odnosi, vendar mene zanima kdaj lahko poskušam zanositi.user posted image user posted image

clock-img

14.10.2005, 14:17

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Z nezaščitenimi spolnimi odnosiuser posted image

Sem pa šele zdej vidla, da sem po pomoti prilepila narobnega smeškotauser posted image oprosti, sem hotela tistega, ki se smeji!

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

14.10.2005, 19:24

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Oj!

Meni so po odstranitvi pregrade rekli naj počakava vsaj 3 cikuse. Ne vem pa, od česa je to odvisno - saj enim rečej, da lahko začnejo po prvi M že delat na user posted image . Verjetno je odvisno od zdravnika - eni imajo tako, drugi drugačno prepričanje...user posted image

Najbolje, da pokličeš in vprašaš.

Naj vama čimprej uspe!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

14.10.2005, 19:47

clock-img

emaa

pencil-img

7450

meni so rekli, da lahko takoj, torej že po prvi M

clock-img

14.10.2005, 20:21

clock-img

Bauka

pencil-img

112

Čao,

meni so rekli, da lahko po prvi menstruaciji. Jaz sem torej zanosila po 1. ciklusu, sem v 37.tednu. Moja pregrada je bila velika 2 cm.

Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem