Aha, fajn! Tudi jaz že v osnovi kuham manj slano, ker si moj dodoli če je slano al pa ne .
Torej za kosilo daste enako, kaj pa ostali obroki?
Jaz ji dam zjutraj in zvečer še flašo. To želim kar obdržat, ker je komot in ji paše se pocartat . Ostaneta še nekje 2 obroka. Sadje ji tako še vmes malo tlačim v usta, mimogrede, ko sploh ne ve kaj je dobila, ker ji je vse prekislo . Kot obrok ji pa dam kako skutico, riž s sadjem, gris s sadjem, tudi hippovo kašico kdaj, ker je kako sadje, ki ga niti ni za kupit pri nas, da je čimbolj raznoliko. "Težava" je edino v tem, da je naša taka suhica in hitro se naveliča jest. par žličk, pol moreš pa že plesat, ploskat, mehurčke pihat,... da poje do konca. Nebi se tako trudila, če bi imela eno konkretno maso. Zadnjič sva se tehtali in je mela okoli 7 kg, to je naoko, z mano vred, pol pa -. 1.6. mava posvetovalnico, pa me zanima koliko je dejansko težka.
Tako da me zanima, če daste otroku samo sadje, brez OH naprimer kot samostojen obrok?