cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj najkasneje ste imele ss?

clock-img

17.05.2007, 16:34

clock-img

karin.

pencil-img

103

Pozdravljene,

zanima me v katerem tednu ste imele najkasneje ss? imela sem že 3,prvega v 9t, drugega v 6t, tretjega pa v 21t. vedno sem zanosila s pomočjo umetne oploditve, sedaj sem ponovno user posted image v 25.t z dvojčkoma. zadnje dni me mučijo hude slabosti in nekakšno špikanje v spodnjem delu trebuha, šla sem k G ker imam rizično nosečnost vendar pravi da naj me to ne skrbi. sem v hudih skrbeh zaradi tega, če ima katera podobne izkušnje naj mi svetuje, ker sem že skoraj obupala.

lp

clock-img

17.05.2007, 17:25

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mislim,da si na dobri poti,da  donosiš svoje 2user posted image . Pogumno, ne obupuj. Pij po 2 magnezija na dan, počivaj. Srečno!

clock-img

17.05.2007, 17:49

clock-img

Anonimen

Otrok po 24.tednu nosečnosti je s pomočjo inkubatorja že zmožen preživeti.Seveda,če ni drugih posebnosti.Ti si to mejo že prekoračila,zato upam,da zdržiš še malo,in da rodiš zdrava otročička,življensko čimmanj ogrožena.In tudi,če žal ne uspe-to več ni smatrano kot SS,ampak kot normalen porod.

Pa pazi na svoj trebušček,nosečka!user posted image

clock-img

17.05.2007, 22:03

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Kot ti je že aspirin povedala, po 23 tednu ni več SS ampak porod.
Pa tudi otroci rojeni po 24 tednu nosečnosti so že sposobni preživeti. Verjemi mi - imam doma danes 2 letno nagajivko, ki je bila rojena v 24 tednu! Nič ne skrbi. Čim več počivaj in predvsem bodi optimist. Ne obremenjuj se po nepotrebnem z negativnimi mislimi. Otroci v trebuščku naša razpoloženja zelo občutijo!

Želim ti vse dobro, da bi zdržala s svojima dvema pikicama v enem kosu še nekaj tednov in predvsem, da boste po porodu vsi trije zdravi!

clock-img

23.05.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Naj povem da je karin. že rodila in da so vse tri v reduuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem